Hogy lehetséges, hogy ő lett a védőnőm?
Tegnap kikerestem utcanév szerint, hogy kihez tartozom. De csak egy héten 1x rendel (szerda de.) és mivel első babánk, semmi tapasztalatom az egészben, hogy be kell-e jelentkezni hozzá vagy rendelési időben lehet-e menni bármikor..
Így felhívtam a rendelőt (ahol több védőnő is rendel), hogy kicsit érdeklődjek a témában. Egy hölggyel beszéltem, azt mondta, ha 1 órán belül odaérek, a kiskönyvemet kiállítja ő is. Indultam is egyből, majd meglepődve tapasztaltam, h tulajdonképpen ő lett a védőnőm. Kitöltöttünk minden papírt, hétfőn jön hozzánk látogatóba is. A legfurább az egészben, hogy nincs fent a helyi védőnői listában.
Itt mindenhol azt olvastam, hogy csak ahhoz a védőnőhöz lehet menni, akihez területileg tartozom. Akkor most ez hogy van? "Lenyúltak" az illetékes védőnőm elől? Kéne szólnom bárkinek is az ügyben?
Nem értem mi ezzel a probléma. Lett egy gyors, segítőkész védőnőd.
Jobban szerettél volna egy olyat akit soha sem lehet elérni (neadjisten pont akkor amikor baj van)?
A listák sokszor régiek nem frissítik őket valami gyakran ezért nem találhattad benne a nevét.
Ha nem lehet gond ebből, akkor megnyugodtam, köszi :)
"Jobban szerettél volna egy olyat akit soha sem lehet elérni (neadjisten pont akkor amikor baj van)?"
Nem, pusztán tisztában akartam lenni vele, hogy rendjén van-e ez így vagy sem.
hhmm ha nem tetszik a dolog akkor lemondod a védőnői szolgálatot....
am meg majd elrendezik egymás között
am van olyan h létszám stop vagyis egy védőnőnk max mennyi családja lehet
lehet azért nincs fent még mert új ott és még nem tették fel a netre
ja még egy
körzeten kívülről is lehet választani védőnőt
de annak az is a feltétele h az az védőnő elvállaljon téged...
túlkép van szabad védőnő választás csak macerásabb elintézni mint az orvos választást, több a papír munka vele
Basszus, ha ezt tudom...
Na mindegy, most már nem variálok.
A lépcsőházunkban lakik egy védőnő, tök jó fej, ők is kutyás gazdik, akár csak mi.. És anyukám védőnője is ő volt még anno velem :)
bármikor lemondhatod vagy válthatsz
ha lemondod akkor kifognak jönni és végeznek terepszemlét :-D
ha nem putri és alap dolgok megvannak akkor nem kekeckednek :-)
Köszi :)
Nem az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!