Lehetséges az alábbi felállás?
Lakóhely szerinti védőnő, tartózkodási hely szerinti nőgyógyász?
Külön lesz tartózkodási helyem mert csak így járhatok a választott dokihoz. A körzetembe tartózó régi dokim nyugdíjba ment a többiről meg nem túl sok jót hallottam. Viszont a védőnőmet meg egyszerűen szeretem és nem cserélném le( egy terhességet már végigcsináltunk).
a védőnő marad, mert nem a lakcímkártyán lévő cím szerinti illetékességet veszik itt figyelembe, hanem azt, hogy hol tartózkodsz életvitelszerűen
a nőgyógyászt meg úgyis fogadod, tehát ezért nem kell a lakcímkártyára tartózkodási helyet vésetni, ha Neked úgy tetszik, fogadhatod az ország másik felében praktizálót is minden további nélkül, ha elvállal
Nem fogadott csak ismerősök ajánlották őt és tényleg normális.
Nem fogok orvost fogadni mert azt a pénzt is inkább a babára költöm.
Második baba lesz elsőnél sem fogadtam fel szülésre az orvosomat, mégis minden rendben volt és újra így szeretném.
Hát az én dokim, akihez körzetileg tartoztam, kb 2szer volt benn a terhesgondozáson az egész terhességem alatt. Mindig valami dolga volt, vagy telelt, nyaralt, ebédelt, szabadságon volt... Szóval ha ennyire őt akarod, mégiscsak érdemesebb felfogadni.
Amúgy nem kell ahhoz átköltözni máshova, csak hogy egy hónapban egyszer hozzá mehess, ha oda szól a lakcímkártyád, akkor oké, de nem kell azt tudnia senkinek, hogy te amúgy máshol laksz.
Hogy teljes legyen a kép: van egy lakcímem és ott szeretném a körzeti védőnőt. Viszont ebben a körzetben ha kellett nőgyógyászhoz mennem mindig összeszedtem vmi fertőzést, ezért ezt a szeretném elkerülni. Ahová pedig szeretnék ismerős által megadott orvoshoz menni oda nem mehetek mert nem az ő körzetébe tartozom. Ide csináltatnék egy tartózkodási helyet így lehetőségem lenne az orvoshoz menni.
Egy kártyán lenne a lakcímem és a tartózkodási helyem is. A saját körzet az egy kis falu a lakcím, a tartózkodási cím pedig egy városi sztk.
Most az a kérdés hogy ezt meg lehet-e így osztani vagy egy körzetben valónak kell leni az orvosnak és a védőnőnek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!