Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesgondozás és szülés...

Terhesgondozás és szülés Zalaegeszegen. Mit, hogyan, mennyit?

Figyelt kérdés

Zalaegeszegen, ha fogadott az orvosod, mennyit kér a vizsgálatokért? Konkrétan én a Goldfinger Jenőhöz szeretnék majd járni. Neki nincs ultrahangja, a kórházban csinálja meg az ultrahangos vizsgálatokat. Ha nem a magánrendelésére megyek, akkor is illik adni neki valamennyit?

Itt a kórházban mennyi az, amennyit fogadott orvosodnak nem ciki adni a szüléslevezetésért?

2014. okt. 29. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:

A Goldfinger 2-3000 Ft alkalmanként magánrendelésen.

Fogadott orvosnak kórházban ritkán szokás adni.

Nekem csak a szülésnél volt ott. Semmit nem csinált csak óránként megvizsgált. A babát is a szülésznő vette ki. Nem volt vágás nem repedtem, varrni sem kellett. A szülésznő fogadott volt. A Terhesgondozást a Kovács Lajos csinálta, a Goldfingert csak szülésre kértem fel. 10000 ft-ot kapott. A szülésznő is fogadott volt, ő 20000 kapott.

2014. okt. 29. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, így nagyságrendileg már tudom, hogy mit, hogy szokás. Olvastam interneten olyanokat, hogy 50-100 ezer forintokat adnak a szülés segítéséért. Azért az elég sok, annyit nem tudnánk kifizetni. Azért kérdeztem, mert ha itt, Zalaegerszegen is ilyen összegek vannak, akkor nem telik fogadott orvosra... De most megnyugodtam:)
2014. okt. 29. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Atehesgondozás 3 ezer Ft nála, a szülésért nem mond árat. Nekünk azt mondta, hogy ne gondolkodjunk nagy összegekben és nekünk fiatal szülőként nagyobb szükségünk van a pénzre. Mi 40 ezret adtunk neki, azóta is hozzájárok, és ugyanolyan rendes velem mint előtte, tuti nem kevesellte. Nekem csak egy órát volt bent a szülésnél, mert akkor hívták l, mert elég furcsán szültem, elfolyt a víz, nem volt fajasom, ezért nem hívták, aztán hirtelen 3 percesek lettek. Nah ekkor hívtam én a férjem, az ügyeletes a dokit, és egyszerre értek be, úgyhogy sietett. Nekem sokat segített a kitolásnál, vágni kellett (ez előre megvolt beszélve egy probléma miatt), de se a vágást, se a varrást nem éreztem, viccelődtünk már varrás közben. A seb gyönyörűengyogyult, aznap már ülve ebédeltem. Nagyon elégedett voltam vele, a következőt is nála fogom szülni. Fogadott szülésznő nem tudott bejönni, ugyeletesnél szültem, neki 20 ezret adtunk. Bár sok dolga nem volt velem.
2014. okt. 29. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!