Köszönöm a válaszokat ! Kedden beszélek az orvosommal, hogy érdemes-e, de eddig azt olvastam kb. semmire nem jó jelenleg, nagyon szűk a felhasználási területe. Nem korrekt a tájékoztatás sem...de köszönöm még egyszer a válaszokat.
2014. okt. 22. 12:54
12/17 anonim válasza:
Nagyon nagyon drága!
Nekem is decemberben születik a kislányom és most kaptam néhány ajánlatot ezzel kapcsolatban.. ha nem egy hete lett volna az esküvőm,lehet tudnék gyűjteni rá valamennyit de a férjem szerint hülyeség... Mondjuk ő aztán biztosan tudja chef létére.. na mindegy :)
ha nem lenne ilyen drága én elgondolkodnék rajta jobban..
31hkm
2014. okt. 22. 16:02
13/17 anonim válasza:
Teljesen felesleges és ahogy itt írta valaki előttem, lelkiismeret furdalást ébresztenek mindenkiben, aki nem veteti le. Mi anyagilag meg tudtuk volna engedni, de főleg az orvos rokonok barátok beszéltek le róla. Annyira kevés őssejtet tudnak levenni, ami max egy 10-12 kilós gyereknek elég. Ennyi idősen nem szerzett, hanem genetikai okai vannak a daganatos betegségeknek. Amit nem tudnak a saját őssejttel gyógyítani. Azaz 10-12 kilóig felesleges, utána meg már kevés. Az igazi biztosítékot egy egypetéjű ikertestvér vagy legalább néhány testvér jelenti. Egyébként őssejtje van mindenkinek, a 103 éves Mari néninek is és nem olyan nagy dolog legyűjteni, kb. mint egy vese dialízis.
2014. okt. 26. 18:21
14/17 anonim válasza:
Engem is felhívtak, mert regisztráltam, hátha nyerek babakocsit. Nem olvastam el az oldalon a információt az őssejtekről, már ez is rossz pont volt az üzletkötő (vagy kicsoda) szemében. Az egésztől elzárkózom, mert nincs rá pénzem, persze ekkor jött a részletfizetéssel. És persze én vtam Caranya, mert még ezt sem vállalom a gyerekeim érdekében.
Azt elfelejtette elmondani, hogy csak 20 kg-ig jó a levett ősejt mennyiség. Nálunk Nagytesó 40kg... Tehát még az ő számára se érdemes levetetni Kistesó köldikzsinór vérét. Akkor meg minek bonyolódjunk bele különböző hitelszerződésekbe?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!