Normális hogy a baba súlya a 36. héten 3020gramm?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 12:31
1/8 anonim válasza:
Egyrészt ez egy állati erős becslés, géppel nem tudnak súlyt mérni, csak tippelgetni (akár fél-1 kg-kat is tévednek), másrészt igen, szerintem normális. :)
2/8 anonim válasza:
Pontosan: 1. normális. 2. tuti, hogy nem is annyi. :)
3/8 anonim válasza:
Ez csak tipp. Fiamra 36 hetesen azt mondták minimum 3200g de inkább több. 39+5re született 3200al.
4/8 anonim válasza:
Normális. De ne lepődj meg, hogy teljesen más súllyal születik. Nekem 3,5 kilót tippeltek, másnap megszületett kereken 1 kilóval kevesebbel Barátnőm babáját alig 3,7 kg-nak tippelték, szegény ki is tolt egy 4,9 kilós babát császárok után. Ha ezt tudják, nem is engedték volna a császárt.
5/8 anonim válasza:
persze,hogy normális
ez genetika.. és csak becslés :)
ha 2020gr lenne akkor adna kételyt bármire,hogy szimplán genetika vagy van valami a méhlepénnyel?!
szép babád lesz!!
31hkm
6/8 anonim válasza:
Normális persze. Kisfiamat is kb. ekkorának becsülték. 39. héten megszületett 3570el.
7/8 anonim válasza:
Normális, de ez úgysem pontos adat. Nekem egész terhessegem alatt összevissza mérték a súlyát. Amit legutoljára, a 40. héten mértek, az volt a jó. Amúgy 3100 g-mal született.
8/8 anonim válasza:
Normális adat. Ha mondjuk valós, akkor szép nagy baba lesz, mert az utolsó 4 hétben hetente 20-25 dekát gyarapodnak. De valószínűleg nem valós, ált. túlbecsülik. A lányomat 4300 grammra becsülték szülés előtti napon, 3750-nel született. Persze az sem volt kevés, és a 39.héten született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!