Hogyan tudnám megoldani, hogy a jelenlegi nőgyógyászomnál maradjak akkor is, ha más körzetbe kerülök?
Nem tudom máshol ez hogyan megy, de nálunk a védőnői tanácsadás és a terhesgondozás (ugyan nem egy helyen van) de mindegyik körzetekre van osztva.Elköltöztünk és szóltam a védőnőnek, hogy jöhet látogatni, mert már úgy ahogy berendezkedtünk. Erre mondta hogy ő sajnos már nem jöhet ki, mert nem ahhoz a körzethez tartozik, de azt megcsinálhatjuk hogy én oda járok hozzá míg a baba meg nem születik, mert ahhoz senkinek semmi köze hogy én oda megyek. Ha megszületett akkor meg a másik védőnőnek kell jönnie meg minden. A nőgyógyászomnak még nem szóltam a költözésről mert megijedtem hogy mást kapok. Sajnos nincsenek jó tapasztalataim más orvosokkal és nekem nincs pénzem magán orvoshoz menni, olyan szerencsés vagyok hogy pont egy ilyen tündéri orvoshoz kerültem. Még papíron 3 hét van a szülésig. Nem szeretnék mást kapni :( Szerintetek hogyan lehetne ezt megoldani? Mert ha most elmegyek az új védőnőhöz szólni hogy hozzá kell jönnöm, akkor az fel lesz tüntetve a kis könyvemben és azt az orvos is egyből látni fogja. Szerintetek mi legyen?
Köszönöm előre is!
37hkm
Mi is pont költöztünk terhesen, de a dokinál ez nekem nem számított! Én ugyanúgy a régi nődokimhoz jártam és kész. Soha nem szólt érte senki!
A védőnő más tészta, mert ott tényleg csak területileg az megy ki, akihez tartozol. De ha elmész egy orvoshoz, ott állsz előtte, akkor fogadni fog.
Orvost nem vagy köteles váltani, a védőnő más!!! Egyébként én nem jelenteném át a lakcímkártyát, vagy ideiglenesre csak az új címet.
Szülni hol szeretnél?
köszönöm a válaszokat! :)
Én győri vagyok, szóval itt fogok szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!