Ti voltatok már borotválatlanul vizsgálaton terhesen? Nem férek oda a pocakomtól.
En amugysem szeretem ha teljesen csupasz miota terhes vagyok
Nekem is mpndta anno a nogyogyaszom,hogy nem art hagyni vlamennyit mert ved sok mindentol,foleg terhesen.
En meg csak 27hetes vagyok de mar most tukorrel csinalom,illetve lassan kerek segitseget :D
Kedves hölgyeim!
Az az idióta divat hóbort az utóbbi idők torz szüleménye!
Mi lesz néhány év múlva a következő? Ha nem tudtok matyóhímzés mintát varázsolni, akkor szabadkozni fogtok a dokinál???
Tudomásul kellene venni, hogy annak a szőrzetnek funkciója van ott! Egy Nő szőrösen is lehet ápolt, és szőrtelenül is ápolatlan!
Az orvosok meg annyira nem ezzel foglalkoznak. Az ápolatlanság sokkal kínosabb!
Valahogy úgy érzem, ez olyan, mint hogy fehérre fújatni az autót mert elviszed átnézetni. Vajon a szerelőt mennyire érdekli milyen színű az autó, amikor Ő a motorháztetőbe nézelődik ?
A szerelő akkor mérges, ha koszosan viszed oda az autót.
Az orvosoknál miért lenne más a helyzet ? Sokan közülük idősebbek. 30 éve még nem nagyon borotválkoztak a nők.
Egyébként a mellrák is a dezodorokban lévő alumíniumtól alakul ki ami a hónaljban eltömíti a pórusokat. Ezt csak azért írtam hozzá, mert úgy vettem észre ez a kérdés sokakat foglalkoztat.
Gratulálok az anyukáknak!
Nagyanyám mellrákban halt meg azokban az időkben, amikor még alumínium közelében nem volt a dezodorban. Nagymamám nővére szintúgy, nagyon nagyon régen.
Imádom, mikor hülyeségeket úgy próbálnak előadni, mintha az szentírás lenne. Rák, mellrák mindig is volt, csak max nem diagnosztizálták, mert nem volt olyan modern a technika.
Borotválatlanság általában csak a pácienst, beteget zavarja. Az az ember, aki nem epilál természetesen nem érti, hogy miért. Annak aki rendszeresen szőrtelenít zavaróak a szőrszálak, mert ápolatlanságot tükröz számára. Orvosi szempontból teljesen lényegtelen, hogy borotválkozol-e vagy sem. Ha téged zavar, nem tudsz úgy lazítani, akkor kérd meg rá a párodat, vagy csináld tükörből. Az fontos, hogy a lehető legkevésbé feszélyezzen valami abban az amúgy sem rózsás szituban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!