Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti voltatok már borotválatlanu...

Ti voltatok már borotválatlanul vizsgálaton terhesen? Nem férek oda a pocakomtól.

Figyelt kérdés
2014. szept. 19. 17:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
Mihelyst megszülsz rájössz, hogy ezek a dolgok teljesen feleslegesek a nőgyógyászaton. Amikor a katéteres zacskóddal igyekszel a wc-re, vagy amikor a csupa vér hálóingedben fogadod a vizitelő orvost. Engem császároztak majd aznap este leszedték a kötésemet, megmosakodni se tudtam aznap, pláne alul. A lecsorgó vérem rászáradt a lábamra én is mondtam a dokinak, hogy elnézést, de ő sem foglalkozott vele. Átértékelődnek ezek a dolgok, az alapvető higiéniád nem baj, ha megvan de ennél többet ilyen állapotban nem várhatnak el.
2014. szept. 21. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:

En amugysem szeretem ha teljesen csupasz miota terhes vagyok

Nekem is mpndta anno a nogyogyaszom,hogy nem art hagyni vlamennyit mert ved sok mindentol,foleg terhesen.

En meg csak 27hetes vagyok de mar most tukorrel csinalom,illetve lassan kerek segitseget :D

2014. szept. 21. 19:51
 13/19 Boyka01 válasza:
Miért nem kéred meg a párodat borotválja le neked? Teljesen normális dolog, én simán kérés nélkül megcsinálom a feleségemnek!! 26 F
2014. szept. 22. 10:16
 14/19 anonim válasza:
Én most, a 2. terhességemmel csak úgy megyek...Az első gyerek 2 éves és olyan gyorsan telnek a napok, hogy nem is jut eszembe, hogy borotválni kéne, mire dokihoz jutok. A férjemet inkább nem kérem meg, mert olyan elképesztő a látvány odalenn...Visszerek, elképzelhetetlen helyeken, sötét színű az egész környék...jobb, hanem látja:)) és különben is, tényleg nem véletlenül nőtt oda a szőr. 31 hetes kismama
2014. szept. 22. 15:37
 15/19 anonim válasza:

Kedves hölgyeim!

Az az idióta divat hóbort az utóbbi idők torz szüleménye!

Mi lesz néhány év múlva a következő? Ha nem tudtok matyóhímzés mintát varázsolni, akkor szabadkozni fogtok a dokinál???

Tudomásul kellene venni, hogy annak a szőrzetnek funkciója van ott! Egy Nő szőrösen is lehet ápolt, és szőrtelenül is ápolatlan!

Az orvosok meg annyira nem ezzel foglalkoznak. Az ápolatlanság sokkal kínosabb!

2014. szept. 22. 20:52
 16/19 anonim válasza:

Valahogy úgy érzem, ez olyan, mint hogy fehérre fújatni az autót mert elviszed átnézetni. Vajon a szerelőt mennyire érdekli milyen színű az autó, amikor Ő a motorháztetőbe nézelődik ?

A szerelő akkor mérges, ha koszosan viszed oda az autót.

Az orvosoknál miért lenne más a helyzet ? Sokan közülük idősebbek. 30 éve még nem nagyon borotválkoztak a nők.

Egyébként a mellrák is a dezodorokban lévő alumíniumtól alakul ki ami a hónaljban eltömíti a pórusokat. Ezt csak azért írtam hozzá, mert úgy vettem észre ez a kérdés sokakat foglalkoztat.

Gratulálok az anyukáknak!

2014. szept. 25. 13:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyanyám mellrákban halt meg azokban az időkben, amikor még alumínium közelében nem volt a dezodorban. Nagymamám nővére szintúgy, nagyon nagyon régen.

Imádom, mikor hülyeségeket úgy próbálnak előadni, mintha az szentírás lenne. Rák, mellrák mindig is volt, csak max nem diagnosztizálták, mert nem volt olyan modern a technika.

Borotválatlanság általában csak a pácienst, beteget zavarja. Az az ember, aki nem epilál természetesen nem érti, hogy miért. Annak aki rendszeresen szőrtelenít zavaróak a szőrszálak, mert ápolatlanságot tükröz számára. Orvosi szempontból teljesen lényegtelen, hogy borotválkozol-e vagy sem. Ha téged zavar, nem tudsz úgy lazítani, akkor kérd meg rá a párodat, vagy csináld tükörből. Az fontos, hogy a lehető legkevésbé feszélyezzen valami abban az amúgy sem rózsás szituban..

2014. szept. 26. 11:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát Én konkrétan azért borotválom, mert volt egy igen kellemetlen és fájdalmas élményem. Egy-két szőrszál valami úton-módon belegabalyodott a bugyim szélén a csipkébe, és iszonyatot rántott rajta egy lépésnél. Még jó, hogy itthon tölrtént :) Kínomban röhögtem, és folytek e könnyeim. Soha többé szőrt... De ha rövidke marad rajta, amikor a dokihoz megyek, abból nem csinálok lelkiismereti válságot. Két lombik után már annyian jártak a lábam közt, hogy sokminden már nem hat meg. Szülés előtt Én is tuti a férjemmel fazoníroztatok. Valahogy jobb itthon, mint amikor a kórházban esnek az ember lányának...
2014. szept. 26. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
A dokinak semmi köze hozzá!!! És, ha te alapból sem szednéd, mert mondjuk úgy szereted? Én egyébként krémet használok, persze, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azonnal száműztem, mint a hajfestéket is! Minden kemikáliát, ami a szervezetébe szivároghat! Nem szerettem, de a baba egészsége fontosabb volt! Bár én szerencsés vagyok, a szülésre kb. 1 centis lett csak! A borotválni szerintem ilyenkor is lehet, (hajat is mosol stb.) kérd a párod segítségét!
2015. febr. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!