Lehet ilyet? Mehetek a kórházba is?
Te akkor itt Angliában meghülyülnél :D
Először 12 hetesen foglalkoznak először a kismamaval, aztán 20 hetesen, ezeken kívül max néha vérnyomás mérés es vizelet minta :)
Bocsi hogy választ nem tudok adni, de nyugi, minden rendben van/ lesz a picurkaddal :) jo baba varast!!
Problémamentes terhességnél mindenkit 4 hetente hívnak vissza, kivétel csak az utolsó hónap, akkor gyakrabban (+a CTG).
Fölösleges ennél több vizsgálat, uh, ha a leletek nem indokolják.
Kulfoldon lakunk, elso UH, az 11 hetesen volt nekem. Azutan is ,csak 5-6 hetente kellett menjek orvoshoz. Az egesz terhessegem alatt max 5 ultrahangom volt. Az orvos szerint ez normalis,ha problemamentes terhessegrol van szo.
37.het utan mentem hetente.Majd 39 hetesen megcsaszarolt.
En is magandokihoz jartam.
Egeszseges 3 honapos fiam van.
Boldog babavarast
Szia!
Nekem is első babám, 8 hetes 2 napos vagyok.
Mi több, mint 2 évet vártunk rá. Eszembe sem jutna a saját dokimon kívül, még a kórházba is járni. Teljesen felesleges. Attól, hogy pl. 2 hetente ultrahangoznak, még ugyanúgy lehet probléma. Inkább nyugodj meg, mert ezzel az aggósással csak ártasz magadnak. :)
Egyébként én az UH-k előtt izgulok nagyon, holnap is megyünk. :)
Első babával is magánba jártam 4 hetente hivott.Ha esetleg sztk-ba kellett mennem akkor is csak a saját dokimhoz.
Most várjuk a 2. babánkat,most is csak magánba megyek ha tehetem.2x voltam már a kórházban vizsgálaton ebből 1x ügyeleten,utána pár nappal meg a saját dokimnál.
Szerintem felesleges gyakrabban,mint 4 hetente ha nincs gond a terhességgel.Mondom ezt úgy hogy nekem gond van és 8 hetes létemre már 4x voltam orvosnál,legközelebb meg 3 hét mulva kell mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!