Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mi a véleményetek Dr. Vreczená...

Sirokko kérdése:

Mi a véleményetek Dr. Vreczenár Lászlóról?

Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Juj, nekem nagyon nem szimpi. Durva pokróc.
2014. júl. 12. 12:48
 2/9 A kérdező kommentje:
igen?? De miért? Én nem voltam még nála de lehet hozzá mennék,azért kérdem..
2014. júl. 12. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Én 1-2 vizsgálta alkalmával futottam össze, de nem volt szimpi. Az anyósomat műtötte, olyan stílusban beszélt....
2014. júl. 13. 08:31
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,meggomdolom hogy hozzá mennye e ..

Nem tudnátok nekem Miskolcon jó nőgyógyászt ajánlani??

2014. júl. 13. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Hajas jó, de időnként elég durva;Dudás állandóan csak kussol, úgy kell minden szót kihúzni belőle;Szemán jó, de nagyon szereti a pénzt;Gubást sokan dícsérik. Nekem Vrastyák elég szimpi. Fenesi..hát, ő is egy kategória. Jót hallottam csak róla, bár elég érdekes az ő stílusa is.
2014. júl. 13. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Dr Szalmás Attila - Senmelweis Nagyon nagyon kedves és jó szakember !! Mindent elmond szívesen válaszol kérdésekre! Második kisfiamat ő segítette világra <3 Legjobb választás :-*
2014. júl. 13. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Dr.Spàk Làszló.Szintén Semmelweis.Olvass utàna vagy kérdezz nyugodtan.
2014. júl. 13. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segítettetek,nem megyek ehhez a dokihoz úgy döntöttem.
2014. júl. 13. 22:13
 9/9 Bibuci válasza:
akki
2014. aug. 21. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!