Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tudtátok, hogy e héttől nem...

Tudtátok, hogy e héttől nem lesz többé Áfp vizsgálat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 09:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És azt tudtátok, hogy 26.héten hüvelykenet is eltörlődött? át tették 36.hétre.. ;)

Nekem nem szólt a védőnő csak nevetett rajta..potyára vártam 2 órát, hogy bekerüljek a nőgyógyászhoz.. :)

2014. júl. 4. 11:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Bent voltam tegnap nem vettèk le..
2014. júl. 4. 11:55
 13/15 anonim ***** válasza:

[link]

Csak hogy egy kicsit pontosítsak, a kérdés így nem teljesen pontos.

Ha elolvassátok a rendeletet, akkor azt is megtudhatjátok, hogy csak arra a várandósra vonatkozik az új várandós gondozási rendszer (így az is,hogy nem lesz AFP,stb.) akinek az igazolását a várandósságról a rendelet hatályba lépését követően adták ki. Tehát akinek júl. 1 után állapították meg a várandósságot. Sajnos. Persze akinek jófej a nőgyógyásza az nem küldi el AFP-re a várandóst. Én rákérdeztem, engem még el fog küldeni, pedig augusztusban leszek 16 hetes csak...

2014. júl. 14. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem igy van a gyakorlatba...mar nm veszik le senkitől ki van irva az ajtóra,h aki afp-re jott az mehet is haza mert nekik nem all módukba levenni..es az ajtó nem kerdezi meg te mikor lettel terhes,csak ennyi nem veszik le mert mar megszűnt!
2014. júl. 14. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es, remélem neked van igazad :) Én sem látom semmi értelmét az AFP-nek...
2014. júl. 15. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!