Tudtátok, hogy e héttől nem lesz többé Áfp vizsgálat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 09:47
11/15 anonim válasza:
És azt tudtátok, hogy 26.héten hüvelykenet is eltörlődött? át tették 36.hétre.. ;)
Nekem nem szólt a védőnő csak nevetett rajta..potyára vártam 2 órát, hogy bekerüljek a nőgyógyászhoz.. :)
12/15 anonim válasza:
Bent voltam tegnap nem vettèk le..
13/15 anonim válasza:
Csak hogy egy kicsit pontosítsak, a kérdés így nem teljesen pontos.
Ha elolvassátok a rendeletet, akkor azt is megtudhatjátok, hogy csak arra a várandósra vonatkozik az új várandós gondozási rendszer (így az is,hogy nem lesz AFP,stb.) akinek az igazolását a várandósságról a rendelet hatályba lépését követően adták ki. Tehát akinek júl. 1 után állapították meg a várandósságot. Sajnos. Persze akinek jófej a nőgyógyásza az nem küldi el AFP-re a várandóst. Én rákérdeztem, engem még el fog küldeni, pedig augusztusban leszek 16 hetes csak...
14/15 anonim válasza:
Ez nem igy van a gyakorlatba...mar nm veszik le senkitől ki van irva az ajtóra,h aki afp-re jott az mehet is haza mert nekik nem all módukba levenni..es az ajtó nem kerdezi meg te mikor lettel terhes,csak ennyi nem veszik le mert mar megszűnt!
15/15 anonim válasza:
14-es, remélem neked van igazad :) Én sem látom semmi értelmét az AFP-nek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!