Tudtátok, hogy e héttől nem lesz többé Áfp vizsgálat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 09:47
4/15 anonim válasza:
Igen, tudtam, bár nekem még a múlt héten el kellett mennem... :/
Nagyon egyetértek vele.
5/15 anonim válasza:
Én tegnap jelentkeztem a védőnőnél (második terhességem során először). Ő a változásokkal kapcsolatban azt mondta, hogy mivel június 30-a van + semmi információt nem kaptak a változásoktól + az új terhesgondozási kiskönyv sem jött ki (legalábis hozzánk, vidékre nem jutott el), ezért a régi terhesgondozásban fogok részesülni és nekem lesz AFP :-). Arra nem tért ki, hogy mi van, ha rossz eredmény születik a vizsgálat során...talán már nem veszik figyelembe?
6/15 anonim válasza:
Nem, valószínűleg nem fogják. Én a múlt héten voltam AFP-n, kicsit alacsony lett, a protokoll szerint genetikai tanácsadásra kellett volna mennem, a dokim viszont azt mondta, felesleges, a kombinált teszt és a 18. heti ultrahang együtt erősebbek (külön-külön is mondjuk), és nekem mindkettő tökéletes, úgyhogy én már nem is mentem el tanácsadásra.
7/15 anonim válasza:
En is tegnap voltam a vèdőnőnèl ès a héten mennem kell ugyanúgy a vérvételre!nalunk is lesz ugyanúgy..
8/15 anonim válasza:
En mult héten kaptam meg az afp eredményt, ami magas lett es behívtak uh-ra a genetikai tanácsadóba. Most csütörtökön kell mennem uh-ra.
9/15 anonim válasza:
Én 17 hetes vagyok nekem levették az afp-re a vért 15hét 4 naposan. Úgy tudom eltörlik,azért az eredménye nem is nagyon érdekel.
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem a héten kellett volna menni, de már nem kellett.
2014. júl. 4. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!