Miért van az, hogy egy csomó dolgot nem mondanak el sehol, még a terhesgondozáson sem?
Figyelt kérdés
Csak amikor szülsz egy gyereket, akkor szembesülsz vele. Mindenhol azt hallani, hogy a szoptatás is a világ legtermészetesebb dolga, fekete sebesre szívta a mellemet a lányom, de valahogy meseszerűen van beállítva az egész. Vagy mikor hallottunk valaha olyat, hogy szülés után az emberről hetekig patakokban folyik a víz éjjel? Nem tudom, hogy meddig van ilyen, de minden anyukától hallottam, akit ismerek, hogy neki is volt, mégsem mondták sehol. 3 pizsit elhasználtam egy éjjel, meg lepedőt. A kórházban azt hittem azért van ez, mert nagyon fűtenek, alattam meg nylonlepedő volt, gondoltam az miatt, hogy nem tud szellőzni?! Hogy szülés után például kinyomkodják a vért a hasadból, nekem ez is új volt, senki nem mondta, ez nem olyan fontos? Vagy, hogy napi szinten lemossák a gátsebemet, amíg kórházban vagyok? Végigcsináltam egy kismamatanfolyamot az adott kórházban, de ezek közül semmit nem mondtak el. Interneten sem olvastam ilyeneket sehol, bár nem sokat olvastam a témáról, annyira beleéltem magam, hogy ezek mennyire természetes dolgok egy nőnek (szülés, szoptatás). Csak zavar, hogy minden anyuka meglepődik ezeken, pont azért, mert még terhesgondozáson sem hallani ezekről?!2014. máj. 26. 11:33
11/12 anonim válasza:
Mert ezek természetes dolgok, nem kell nagy feneket keríteni nekik.
12/12 A kérdező kommentje:
Utólag, igazad van. Természetesek, csak meglepőek.
2014. máj. 28. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!