Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miért van az, hogy egy csomó...

Miért van az, hogy egy csomó dolgot nem mondanak el sehol, még a terhesgondozáson sem?

Figyelt kérdés
Csak amikor szülsz egy gyereket, akkor szembesülsz vele. Mindenhol azt hallani, hogy a szoptatás is a világ legtermészetesebb dolga, fekete sebesre szívta a mellemet a lányom, de valahogy meseszerűen van beállítva az egész. Vagy mikor hallottunk valaha olyat, hogy szülés után az emberről hetekig patakokban folyik a víz éjjel? Nem tudom, hogy meddig van ilyen, de minden anyukától hallottam, akit ismerek, hogy neki is volt, mégsem mondták sehol. 3 pizsit elhasználtam egy éjjel, meg lepedőt. A kórházban azt hittem azért van ez, mert nagyon fűtenek, alattam meg nylonlepedő volt, gondoltam az miatt, hogy nem tud szellőzni?! Hogy szülés után például kinyomkodják a vért a hasadból, nekem ez is új volt, senki nem mondta, ez nem olyan fontos? Vagy, hogy napi szinten lemossák a gátsebemet, amíg kórházban vagyok? Végigcsináltam egy kismamatanfolyamot az adott kórházban, de ezek közül semmit nem mondtak el. Interneten sem olvastam ilyeneket sehol, bár nem sokat olvastam a témáról, annyira beleéltem magam, hogy ezek mennyire természetes dolgok egy nőnek (szülés, szoptatás). Csak zavar, hogy minden anyuka meglepődik ezeken, pont azért, mert még terhesgondozáson sem hallani ezekről?!
2014. máj. 26. 11:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert ezek természetes dolgok, nem kell nagy feneket keríteni nekik.
2014. máj. 28. 16:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Utólag, igazad van. Természetesek, csak meglepőek.
2014. máj. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!