Mennyibe kerül körülbelül egy 3D s vagy egy 4D s ultrahang? Mennyire találjátok hasznosnak? És mik a legfontisabbak amit tudni kell róluk?
én csak a 4d-set tudom
nálunk 15 ezer volt, csinált cd-t a babáról és 8 képet
hasznos volt, mert az sztk-s 2d-s UH-n csak fejkörfogat van, meg ülőmagasság, ezen meg fej ilyen meg olyan meg amolyan keresztmetszetű körfogata, meg combcsont hossz, eg törzsátmérő, meg haskörfogat, és még becsült súly is, plusza a placenta állapota, érettsége (az SZTK-son csak az utolsó UH-n nézik a placentát)a méretekből már oda is írják, hogy a baba feje, hasa, stb hány hetesnek felel meg, de ehhez táblázatok is vannak a neten
és ha én nem mentem volna, ki sem derül korábban, hogy érik a méhlepényem, és erre gyógyszert kell/javasolt szedni! szóval itt lettem volna tudatlanul, gyógyszer nélkül.
de valahol még azt is nézik, hogy a köldökzsinór, ill placenta vérellátása, vérkeringése mennyire jó, így következtetni lehet a baba oxigénellátottságára, szellemi fejlődésére. azt nekem nem nézték.(hiába fizetős orvos, egy orvos akkor is csak egy ember)
Nekunk egy 20perces dvd, 1 kinyomtatott foto es kb 25 db kep cd-n kerult 7000 Ft-ba.
Nekem nagyon hasznosnak tunik. Amilyen gyorsan es nem korultekintoen nezik meg sokszor az uh-okat, errol ket szemelyes tapasztalatom is van. Lenyegtelen.
De szerintem itt sokszor tobb mindent ki tudnak szurni es jobban, nagyobb odafigyelessel nezik meg a kicsit, arrol nem is beszelve h en is nagyon elvezem. :-). Nagy elmeny. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!