Ezt a ctg vizsgálatot mire véljem?
Figyelt kérdés
2napja voltam 37hetes ctg-n ahol ráirták 2 nap múlva kontroll.. erre ma azt kaptam a dokitól hogy -ne nagyon menjek messzire,hol lakom és mondtam 2 hét múlva szülők... azt mondta okés. de kedden menjek vissza. babám szivhangja 160-180 közt volt... bármikor szülhetek?2014. ápr. 18. 12:20
1/5 anonim válasza:
Nekem túl szaporának tűnik a babád szívverése. Úgy emlékszem, a 120-140 közötti pulzusszám a jó. Lehet, hogy 150 is még megfelelő tartomány. Talán emiatt óvatosabb a dokid.
2/5 anonim válasza:
180-as sziveressel engem ismétlésre küldött a dokim meg aznap, akkor kevesebb lett jóval. Ha a következőn is magas lett volna, indította volna a szülést, mert nem egészséges a babanal a folyamatosan magas szívverés. Nálunk a 160 körüli oké, ha mozog.
3/5 anonim válasza:
Sokat mozgott közben? Mert mozgásnál még a 180 jó. Nekem volt hogy végig mozogta és mozgás közben végig 180 körül volt, ha megállt, akkor 140-150 között. Az orvos azt mondta ez rendben van, mert ha mozog nyilván magasabb lesz neki, mint ahogy nekünk is.
4/5 A kérdező kommentje:
többször ugrált mint a mulkor. ha gond lett volna gondolom bent tartott volna....
2014. ápr. 18. 13:45
5/5 anonim válasza:
Az első rosszul emlékszik, ez egy jo nst, ha acceleralt rendesen, minden ok. Tudja az orvosod, hogy mit csinal, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!