Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Normális a 29-ik héten hogy a...

Hegyes.hajnalka kérdése:

Normális a 29-ik héten hogy a gyermeksulya 1434-dk gramm?

Figyelt kérdés
Izguljak vagy nem?ez miatt?

#gyermek-válalás
2014. ápr. 17. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg jó. Max egy kicsit több mint az átlag. Amúgy 1300 gramm a súly. Persze lehet ,hogy már 29 hét 4 napos terhes vagy akkor teljesen normális.
2014. ápr. 17. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Felesleges izgulnod minden baba minden terhesség más ha jól érzed magad a terhesség kellemetlenségei ellenére akkor nincs ok aggodalomra.
2014. ápr. 17. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 28.heten mertek 1250 grammot. Szerintem jo.max nagy lesz a pici vagy elmertek. Ne aggodj.
2014. ápr. 18. 07:26
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat jolérzem magam nincs semmi panaszom csak a nögyogyászom megijesztett ezért fordultam hozzátok
2014. ápr. 21. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 30+2-n mérték 1700grammnak, végül 5nappal született terminus előtt és 3050gramm lett a súlya.

Nem egyforma ütemben nőnek a pocakban a babák, lehet most nagyobb az átlagnál, de később belassíthat, de lehet, hogy végig jól fog gyarapodni.

A lényeg, hogy egészséges legyen!

2014. máj. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!