Kislányom 7 hónapos, és csak 6.300 gramm,69 cm hosszú. Eszik, de mégsem hízik rendesen. Mitől lehet ez?
Kislányom anno 6 hónapoan 6 kiló volt és 67 cm 3250-nel született (most, lassan 3 évesen 12 kg és 98 cm körül van). Mindig is kis súlyú volt, de teljesen egészséges! Ő ilyen! (Bár hozzáteszem ő nem is volt egy nagy étvágyú, és azóta sem!). Nekem akkor azt mondták, alkati dolog, én is 45 kg vagyok, mekkora gyereket szeretnék! Ezzel ellentétben a 4 hónapos kisfiam majdnem 7 kiló és már 74-s ruha kell neki! Szóval egyik ilyen, másik olyan! Apukám mondja mindig, hogy egy gyerek tudja, hogy mennyi kaja kell neki, mi rontjuk el az etetésel!
Bár ha ilyen sokat eszik, akkor lehet felszívódási probléma is akár, azt azért lehet jó lenne megvizsgálni. Nekem és a kislányomnak mindig azt mondják, hogy gyors az anyagcserénk és ezért nehezen hízunk, ehetünk bármennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!