Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A magánorvosotokhoz milyen...

A magánorvosotokhoz milyen gyakran jártok terhesgondozásra?

Figyelt kérdés
Azok válasza érdekel, akik mennek sztk-ba is, és emellett van fogadott dokijuk. Mindig megbeszélitek a következő időpontot, vagy hogy szokott lenni? Hogyan zajlik egy ilyen alkalom?
2014. ápr. 4. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, előre megbeszéljük, havi 1X megyek hozza, és pluszban még a kórházba ultrahangra, egyéb vizsgálatokra. A végen mar 2hetenkenr fogok menni előre lefixalt időpontokban
2014. ápr. 4. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig előre megbeszéltem vele a következőt. Havonta egyszer mentem!
2014. ápr. 4. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Havonta,csak magánrendelésre.Az sztk-s orvoshoz is havonta kell menni (körzetileg illetékes,ezt nem tudom miért van)

ő bemásolja a leleteket és ennyi.

A 36.héttől ctg-re megyek majd a magándokimhoz,vagyis a klinikára,utána megmutatom neki az eredményt.Akkor már szerintem fizetni nem kell.

Én mindig,minden vizsgálaton kértem egyúttal a következő hónapra időpontot,ctg-n meg ahogy látják,gondolom.

2014. ápr. 5. 20:29
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Hát akinek az Sztk-s orvoson kívül van magán is, az meg is érdemli és remélem minden héten visszarendeli hogy jó sok zsét legomboljon a kedves kismamáról!

Nem hogy inkább majd a babára költené azt az összeget!

Én a 3. babánkat várom ,de most sem jutottt eszembe hogy magándokit fogadjak de persze kivételt képez ha valami nagy bajt jelezne egy bizonyos vérkép,vagy más!

Elnézést ha kemény voltam de én igy gondolom!szép napot

2014. ápr. 7. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

És kedves utolsó, te azt honnan tudod, hogy mindenkinek csak annyi pénze van, hogy vagy az egyik vagy a másik megoldást tudja választani?

Speciel én úgy vállaltam gyereket,hogy a magándokim árát nem a babámtól veszem el. Egyébként sztk-ba nem jártam a terhesség alatt!

Viszont az mentette meg a babám életét,hogy volt fogadott orvosom!

2014. ápr. 8. 06:01
 6/6 anonim ***** válasza:
4 vagyok! Mint irtam kivételt képez ha baj van!
2014. ápr. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!