A magánorvosotokhoz milyen gyakran jártok terhesgondozásra?
Havonta,csak magánrendelésre.Az sztk-s orvoshoz is havonta kell menni (körzetileg illetékes,ezt nem tudom miért van)
ő bemásolja a leleteket és ennyi.
A 36.héttől ctg-re megyek majd a magándokimhoz,vagyis a klinikára,utána megmutatom neki az eredményt.Akkor már szerintem fizetni nem kell.
Én mindig,minden vizsgálaton kértem egyúttal a következő hónapra időpontot,ctg-n meg ahogy látják,gondolom.
Hát akinek az Sztk-s orvoson kívül van magán is, az meg is érdemli és remélem minden héten visszarendeli hogy jó sok zsét legomboljon a kedves kismamáról!
Nem hogy inkább majd a babára költené azt az összeget!
Én a 3. babánkat várom ,de most sem jutottt eszembe hogy magándokit fogadjak de persze kivételt képez ha valami nagy bajt jelezne egy bizonyos vérkép,vagy más!
Elnézést ha kemény voltam de én igy gondolom!szép napot
És kedves utolsó, te azt honnan tudod, hogy mindenkinek csak annyi pénze van, hogy vagy az egyik vagy a másik megoldást tudja választani?
Speciel én úgy vállaltam gyereket,hogy a magándokim árát nem a babámtól veszem el. Egyébként sztk-ba nem jártam a terhesség alatt!
Viszont az mentette meg a babám életét,hogy volt fogadott orvosom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!