Uzsoki Kórházban fogok szülni, ajánlanátok ottani orvost?
Ugyeletesnel szultem, dr.Teleknel.
Csokoltatom mai napig a kezet. Surgossegi csaszaron estem at, mai napig ha felhivom tudja ki vagyok es a lanyomra is emlekezik.
Pedig o aztan ejjel-nappal bent van. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik.
Dr. Alexanjannaál születtem és szültem. Nagyon szerettem hozzá járni. És remélem még fogok is. Tavaly 6000 volt nála a terhesgondozás, a végén nem mindig fogadta el. A magánrendelője a Keletinél van. UH-ra a kórházba kell menni. 100.000 a szülés. Ebben minden benne van, a vajúdásnál és a szülésnél is végig bent van, nem a szülésznő csinál mindent. Bármi kérdésed, bajod van, hívhatod bármikor, éjjel-nappal. Tudnod kell, hogy nem császárpárti, csak indokolt esetben...
Nellinek nincs saját honlapja:
(de itt minden rajta van, görgess lejjebb)
Bőze: (de elég nehezen elérhető doki, folyton szaladgálni kell utána és az eredményekért, ez a barátnőm és a sógornőm tapasztalata) 12000- 18000 egy vizsgálat, UHval 18000. Nem mond összeget a szülésért. Sógornőmék körbe kérdeztek és 70.000- 150.000 között kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!