Győri kórházban melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 14:00
1/9 anonim válasza:
A Likár a leghíresebb, gondolom a legjobb is. Én a Lendvainál szültem, nagyon rendes, csak ajánlani tudom! Mai napig érdeklődik a baba felől, a nevét is megjegyezte. Pedig egy forintot sem kapott tőlünk.
4/9 anonim válasza:
szerintem nem likár a leghíresebb. nekem például ő egyáltalán nem volt szimpatikus.
akiknek viszont szimpatikus volt a hozzáállása: csenge titanilla (ő most várandós), bodai károly, papp gábor kálmán, horváth zoltán.
7/9 anonim válasza:
Szintén Dr. Fekete Zoltánt ajánlom.
8/9 anonim válasza:
Dr. Drozgyik Csaba. Sok rosszat hallottam róla, de nekem a személyes tapasztalaton (évek óta) pozitív. :-)
9/9 anonim válasza:
Dr. Mika Péter. Ő nagyon kedves, alapos, féltő gondoskodással kezeli az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!