Dr. Bata Barnabás. Mi a véleményetek/tapasztalatok róla?
Nem szimpatikus. Én voltam nála a Siófoki kórházban sztk rendelésen, lekezelő volt.
Dr. Orendt Játcintot választottam, mert ő sztk. rendeléswn is rendes volt, fiatalabb, közvetlenebb, lehet vele tegeződni, amit kérdezek mindenre válaszol...
Nekem ott elmond mindent az az orvosról, hogy ha nem fizetsz, semmibe sem néz, csak a pénz körül forog minden nála.
Vele is lehet tegeződni. Én nem hozzá járok, de régen voltam nála.
Nagyon nagy szakmai tudása-tapasztalata van, de sok a betege. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy ez esetleg hátrány-e.
Ő magánorvos, nem állami alkalmazott, de a szokásos uh (12, 18, 24, 32,36 hetest a kórházba csinálják, vérvételt is, szülést is.) szülésnek úgy tudom fix ára van pont ezért.
Köszönöm a válaszokat!!
Ment a zöld kéz!!
Nagyszerű orvos. Nem elfogultságból mondom, de kisfiammal a DOTE elriasztott, hogy nyelőcső rendellenessége lesz. Eljöttünk hozzá Siófokra, megnézte, és megnyugtatott, hogy őszerinte semmi gond nincs. SZEMBEN a Debreceni Genetikai Centrummal, akik még azt is felajánlották, vetessem el a bébit.
Barátságos, és nagyon modern felszereltségű készülékei vannak.
Sőt, országos szinten genetikusok is ajánlják már kismamáknak.
Nagyon jó orvos, bátran ajánlom!
Két gyerekemnél is Ő volt a fogadott orvosunk Siófokon, most a harmadiknál is ő az, de most Székesfehérváron!
Nagyon kedves és óriási szakmai tapasztalattal rendelkező orvos. Rengeteg páciense van így nehéz bejutni hozzá.
A fehérvári kórházban, a hentesek már el akarták vetetni a babánkat, mondván, hogy down kóros, de a Bata doktor úrnál csináltattunk Nifty tesztet ami gyakorlatilag kizárta ezt!
Gyönyörű egészséges gyermekünk született!!!!! A fehérvári henteskórház amúgy szerintem kerülendő, kivéve, ha a Bata az orvosod! Az egyik legjobb a szakmában!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!