Rendezve van a tb-m, akkor van olyan nőgyógyász, aki ingyen el kell hogy végezze a rutin nőgyógyászati vizsgálatokat rajtam? És ha babát szeretnénk, akkor a babakihordás ideje alatti vizsgálatokat is?
Valószínűleg magánrendelésre jelentkeztél be és kértél időpontot. Annak a tarifája 10 ezer ...
Melyik településről van szó? Akkor talán jobban tudna valaki segíteni.
Valaki azt kérdezi, hogy kedvesek voltak-e. Hát, közepes. És rengeteget kellett várnom, hiába mentem oda a megbeszélt időre.
Akkor külön hangsúlyoznom kellene, ha időpontot kérek, hogy de én nem magánrendelésre kérek időpontot?
Nálunk pl. nem is kell időpontot kérni az sztk alapú rendelésre. Bemész reggel és várod a sorod.
Azért gyanús, hogy félreértettek téged, mert sima rendelésre nem kell időpont, bejelentkezés.
De miért nem mondod meg melyik városba jársz? Így vak vezet világtalant
Amúgy az SZTK biztos nem szűnt meg nálatok,csak átköltöztették...
SZTK:Szakszervezetek Társadalombiztosítási Központja. Tehát olyan rendelő, ami tb által biztosított, így ha fizeted a tb-t, akkor nem kell plusz pénzt kiadnod orvosra.
Ha ilyen rendelésen voltál akkor egy fillért nem kérhetett volna az orvos
Veszprém.
Igen, az lehet, hogy nem megszűnt, csak úgy értettem, hogy megszűnt, hogy elköltözött onnan, és akkor valószínű a beköltözött a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!