Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nőgyógyászt Budapesten,...

Nőgyógyászt Budapesten, SZTK-alapon?

Figyelt kérdés

Most költöztünk Bp-re,egyenlőre egy egyszerű rákszűrésére mennék,aztán lehet még egy harmadik babát bevállalunk:)

Bp-en belül bárhova elmegyek,lehet fiatal/idő,ffi/nő,a lényeg,hogy SZTK-hoz képest normális legyen,és jó szakember..

Legutóbbi sztk-s "kalandomon" a rákszűrést sikerült,úgy elvégezni,hogy 10 napig véreztem,ezért félve megyek új helyre.

Légyszí magándokik/kórházakat ne javasoljatok,mert onnan már kaptam ajánlást,ahol a tesóm szült,de nem szeretnék egy rákszűrésért most 15-20 e ft-ot fizetni...

Köszönöm!

2014. febr. 11. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
sztk alapon csak oda mehetsz ahova tartozol lakhely szerint. nem oda fogadnak bárhol. Van ahol kell idöpont van ahol csak odamész rendelési idöben és érkezési sorrendben be mennek az emberek.
2014. febr. 11. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem csak oda lehet menni sztk alapon,ahova tartozunk ezt biztosra tudom.

Nem kötelesek fogadni ha máshova mész,de a legtöbb helyre lehet menni.

Fülészetre sem a kerületbe járunk a gyerekekkel és nem volt ebből probléma

2014. febr. 11. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát a János kórházban kérik a lakcim kártyát és nem fogadnak mást azt tudom. Beutalóval igen egyébként nem.
2014. febr. 11. 15:44
 4/8 A kérdező kommentje:

De a János kórház,kórház és nem sztk...

Én sztk-ra gondoltam.

Kórház a más,mert ott elsősorban fekvőbetegekt látnak el és terhesgondozást

2014. febr. 11. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt a kórházon belül van az SZTK rendelés ahova a kerületi lakosok és a környezö települéásről oda tartozó lakosok járhatnak. Nincs külön SZTK. Sok kórházban kórházon belül van az SZTK rendelés is.
2014. febr. 11. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
XIV. kerületben is csak ott lakókat fogadnak, de ha netán ott laksz, tudom ajánlani!
2014. febr. 11. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
a IV. és XV. kerületben is lakcímkártyát kérnek az sztk-ban, különben nem fogadnak.
2014. febr. 11. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:
XXII. Kerületben is csak azokat fogadják akik oda tartoznak.
2014. febr. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!