Tiszta ideg vagyok, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Genetikai ultrahangra kell mennem,12 hhéten,viszont időpontot úgy kaptam,hogy addigra már 13 hetes és 4 napos lesz a terhességem nagyon félek,hogy nem lesz jó az eredményem. Más is járt így?2014. febr. 3. 13:45
1/10 anonim válasza:
Én is így voltam. 14 hetes voltam arra volt időpontom. De én elmentem inkább maszekba 4Dre. Ráadásul nálam volt elég sok esély, hogy beteg a baba. De nem bánom hogy így történt, mert 4Dn kiderült, hogy minden rendben a babával, 14 hetesen sztk-ba pedig a nemét tudták megmondani :)
2/10 anonim válasza:
Én is 13 héten voltam vizsgálaton,nem lesz semmi baj,ugyan ugy kimutatja az eredményt!!
3/10 anonim válasza:
Úgy tudom, 12-14 hetesen kell erre a vizsgálatra menni. 13 hetesen még biztos nem késő.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért is vagyok ideges mert a 9 hetes uh- on a méretei alapján 9hetesnek és 6 naposnak felelt meg. Remélem minden rendben lesz!
2014. febr. 3. 14:24
5/10 anonim válasza:
Ha a 9 hetes uh-n 9 hetes 6 naposnak mérték, az teljesen rendben van. 1-2 hét eltérés bármelyik irányban elfogadott, 6 nap meg főleg, az csak 1-2 milliméter különbség.
6/10 anonim válasza:
1. Ennyi eltérés attól is lehet, hogy beremeg a mérést végző keze.
2. Nem ciklus közepén volt peteérésed, hanem korábban, na bumm.
Mire gondoltál, pontosan milyen bajt jelent az a 6 nap eltérés?
7/10 anonim válasza:
Ne legyél tiszta ideg, felesleges. Nekem is a 13. héten csinálták meg és jók lettek az értékek. Nyugalom! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy majd a genetikai ultrahangon nem lesz jó az érték.
2014. febr. 3. 16:52
9/10 anonim válasza:
A "fő" genetikai ultrahang a 18-20. héten lesz. Ott is előfordulhat, hogy egy héttel kisebbnek vagy nagyobbnak mérik, ott sem baj.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és a nyugtatast!
2014. febr. 3. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!