Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kecskeméten hogyan zajlik a...

Kecskeméten hogyan zajlik a terhesgondozás, ha nincs magánorvosom? Hova menjek vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Izsáki úti korházba? Vagy a Piaristák terén is van nőgyógyászat? Hetényegyházán lakom, itt is van védőnő?

2014. jan. 28. 19:19
1 2
 11/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
szia ma van a nem várt elsö napja idáig semmi remélem nem is lesz de ma teszteltem és negatív lett szerinted tul korán teszteltem?szerintem igen.
2014. febr. 1. 17:28
 12/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Azt mondják, hogy már a jobb tesztek a nem várt napja előtt is kimutatják. Ma mi újság? Azért még bizakodom!

2014. febr. 2. 18:40
 13/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
szia hát még várok pár napot szerintem aztán ha addig se jön meg csinálok tesztet.
2014. febr. 3. 08:46
 14/19 A kérdező kommentje:

Jaj de izgalmas. Remélem nem jön meg, és késői ovud volt, amiatt let nega!

MAjd írj!

2014. febr. 3. 20:47
 15/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
okés majd írok privátban megírod hogy hívnak és hetényen belül hol laksz?
2014. febr. 3. 21:24
 16/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
szia hát ma reggel csináltam tesztet negatív lett és még nem jött meg nem tudom mi lehet a baj.
2014. febr. 4. 08:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Szia azóta valami változás? A legrosszabb a várakozás.

Én votlam pénteken orvosnál, pont a doktornőt fogtam ki, kedves volt, csak sietett, így elfelejtettem feltenni egy fontosnak szánt kérdést. Két hét múlvára adott új időpontot, mert még nem volt egyértelmű szívverés.

2014. febr. 10. 20:26
 18/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
szia hát a változás annyi hogy ma voltam nőgyógyásznál és azt mondta hogy holnap reggel csináljak teztet s vigyem el neki ugy hogy holnap reggel teszt amugy még mindig nem jött meg.
2014. febr. 10. 20:35
 19/19 HorváthNikoletta ***** válasza:
szia ma reggel sajnos megjött de nem baj talán legközelebb.
2014. febr. 11. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!