Honnan tudhatom meg, hogy melyik magánklinikára került a az 5D-s ultrahang készülék, amelyet ma mutattak be a Semmelweisen?
Figyelt kérdés
Cikkekben sem találtam meg, illetve a hírekben is csak azt mondták el, hogy a bemutatás után egy magánklinikára kerül, mert megvásárolták.2014. jan. 27. 19:01
31/33 anonim válasza:
viribitykol: megírnád milyen volt a Kleopátrában az 5D ultrahang? Érdemes elmenni? És mennyi idős a vizsgálat? Szülőkkel szeretnék "mozizni" menni, erre is jó szerinted?
32/33 viribitykol válasza:
Teljes mértékben csak ajánlani tudom! Csodás élmény, olyan mintha élőbe látnánk a babucinkat,nem tudtam még azóta se betelni vele! Én szóhoz se jutottam a mozi közbe, lélegzet elállító ez az új dolog! Én annyira elégedett vagyok vele, ha csak mondjuk 3 képet kaptam volna az is megérte volna! Kb 25-30 perc volt,de nagyon hamar elrepült az idő! Nagyon szép ajándék egy ilyen a nagyiknak is! Eddig is szerelmes voltam a fiamba, de azóta.....teljesen megbabonázott :)
33/33 anonim válasza:
Nekem nagy csalódás volt az 5D.
A Kleopátra házban voltunk, úgy, int két évvel ezelőtt 4 Dn. Az zal lmeg voltunk elégedve, de ez az 5D, valami katasztrófa volt. Szegény gyerkőcből alig lehetett látni, minden csupa maszat, ide oda kapkodott a kezelő is. Visszanézve a DVD- t nagy, nagy csalódás, aki először nézne ilyet, el se menne következőre. Teljesen lepadlóztam, jobban vártam... 16e ftba került. A nemét sem tudta megmondani biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!