Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Honnan tudhatom meg, hogy...

Honnan tudhatom meg, hogy melyik magánklinikára került a az 5D-s ultrahang készülék, amelyet ma mutattak be a Semmelweisen?

Figyelt kérdés
Cikkekben sem találtam meg, illetve a hírekben is csak azt mondták el, hogy a bemutatás után egy magánklinikára kerül, mert megvásárolták.
2014. jan. 27. 19:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igen.a matyasfoldi klinikan van.en ma hivtam oket.pentekre kaptam idopontot.:-):-):-)mar nagyon varom bar mar 37.heten jarok.:-)
2014. febr. 5. 21:59
 22/33 A kérdező kommentje:
De jó! Majd mesélj, hogy milyen volt! :) Illetve azt is leírhatnád, hogy mennyiért csinálják, mert a honlapon nem találtam eddig, csak a 4D-t.
2014. febr. 5. 22:20
 23/33 anonim ***** válasza:
25ezer.allitolag egy iras a vizsgalat.de monta a nő,hogycez nem babamozi,jo az is van benne persze.hanem orvosi vizsgalat.mindent neznek,mernek.megjrom hogy milyen volt.
2014. febr. 6. 00:07
 24/33 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy elsősorban a vizsgálatok a fontosak. De utána 3D felvételt kapunk róla elvileg, otthon meg már annyit mozizunk, amennyit csak akarunk. :)
2014. febr. 6. 00:15
 25/33 anonim válasza:
szia meg tudnatok nekem irni h pontosan mennyibe került ès mien volt nagyon fontos lenne, es szerintetek mar 10 hetesen lehet latni h mien nemu??? kosy pusy
2014. febr. 7. 11:14
 26/33 anonim ***** válasza:
Sziasztok.megvolt a vizsgalat.nekem nagyon tetszett.csak mar elegge a vegen jarunk igy "csak" szinte a kis arcat lattuk.de fenyevekkel jobb mint a4d.persze valtogatja 2d 3d 5d.maga a mozi resze az nem sok.ad szemuveget ugy kell nezni.de nekem siman is szuper volt.rettento alapos a holgy es nagyon kedves.a felvetelt pendrivon adjak oda.meg egy harom oldalas velemeny.a vesejetol kezdve a szajpadlasaig mindent megnezett.aramlasvizsgalatot is (ezt pl.az Istenhegyin nem csinaltak a genetikai vizsgalatokon)25ezer volt a vjzsgalat de sztem egyszer mindenkepp megeri elmenni aki megteheti.
2014. febr. 8. 08:31
 27/33 anonim válasza:
Szóval akkor nagyon jó :D Èn is el szeretnèk menni oda. De igaz a Mátyásföldi klinikán csinálták? Ès szerinted 10hetesen meg mondják a nemèt? Mert èn hívtam öket ès aszt mondták h nagy szerencsèvel megtudják mondani (meg persze ha úgy fekszik). Szerintetek?????
2014. febr. 8. 12:05
 28/33 anonim ***** válasza:
Igen.a Matyasfoldi klinikan van.hat ndm tudom mikorra tudnak idopontot adni szerintem nekem szerencsem volt.mert en szerdan telefonaltam.penteken mehettem.szerintem azert vard ki a 12.hetet.ha ugy fekszik sztem meg tudja mondani a nemét.de sztem az a legegysterubb ha oda mesz a 12.heti genetikara.
2014. febr. 8. 15:15
 29/33 anonim válasza:
Köszi a válaszod :D De láttam a neten több helyen is h 10 hetesen már látszik a neme ès ámbár nem èrezhető de 3d 4d ès 5d-s ultrahangon látszik. Vannak is videók. Így hát arra gondoltam hátha sikerül.
2014. febr. 8. 15:52
 30/33 viribitykol válasza:
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de a hepinetnél 16e forint az 5d vizsgálat, dvd-vel, cd-vel, írásos lelettel plusz egy nyomtatott kép (ez nem biztos)a kleopátra házba van a rendelő. Mi most megyünk pénteken, nagyon várjuk!
2014. márc. 25. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!