Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jahn Ferenc szülészete?

Jahn Ferenc szülészete?

Figyelt kérdés
Tervezem második terhességem. Már korábban nőgyógyászt váltottam, és Ő a a Jahn-ban szül. Én életemben nem voltam ott. Tapasztalatok, vélemények? Esetleg ismeritek Dr. Bárányt?
2013. okt. 25. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Maga a kórház szerintem katasztrófa, de úgy hallottam,hogy a szülészete nem olyan rossz. Unokatesómék szültek ott,mondjuk terhesgondozásra a magánrendelőbe jártak,de nem panaszkodtak . Én területileg a Jahn-ba tartozom,de megmondom őszintén, semmi pénzért nem mennék oda. Ha választhatsz, akkor ajáom a János kórházat. 4hónapja szültem ott,fogadott orvosom volt, és maximálisan meg vagyok elégedve mindennel. A szülőszobájuk fantasztikusan modern,mint egy hotel szoba. :) Férjem is jól érezte magàt a körülményekhez képest. :)
2013. okt. 25. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem a Jahn-ben extra bunkók voltak, oda tartozunk területileg, és nem akartak megvizsgálni. Mindezt azért mert a nőgyógyászaton a folyosón (valamiféle recepció) ült egy fontoskodó nő, aki elküldött a fenébe, ordítozott velem. Én meg sírtam, első terhességem volt, meg voltam ijedve, még doki sem látott, engem meg elküldtek hogy nem oda tartozok, menjek máshová. Végül az Uzsokiban szültem, a második babámat várom, őt is ott fogom szülni. A Jahn-ba csak akkor megyek ha szívrohamom lesz és csak oda hajlandó vinni a mentő, egyébként be sem teszem a lábamat.
2013. okt. 25. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tavaly decemberben szültem ott fogadott orvossal, mert nem oda tartozom. Voltunk szülőszoba látogatáson, mindenki odaköszönt, mosolygott, nagyon kedves volt. A szülészet szép felújított: különböző színű, modern szobákkal, minden segédeszközzel a vajúdáshoz. Szülésznőm nem volt, állítólag ők sorsolják maguknak, hogy kié a következő kismama. Végül császárral szültem, így megismertem a műtős személyzetet is, ők is nagyon aranyosak, főleg az altató orvos volt különösen kedves. A gyerekágyas részen ötágyasban feküdtem, szerencsére jó szobatársakkal. A szobánkhoz külön fürdő tartozott, minden nap takarították. egyedül az nem tetszett, hogy mivel középső ágyon feküdtem, alig volt hely a cuccaimnak, picike volt a szekrényem.. Ha a szobatársaid beleegyeznek, akkor ott lehet a baba, de reggel fél nyolctól, este fél tizenegyig eléggé elfáradtunk, így mindenki örült a pár órás pihinek. Főleg azért, mert nem indult be rögtön egyikünk teje sem, és egész nap sírtak a babák, így nem tudtunk aludni. a tápszerezést nem erőltetik, sőt! a cukros víz kint van minden szobában, rajtad múlik, hogy adsz-e belőle. Minden reggel vizsgálják a babákat a szopik után, ott nem lehetsz jelen, és a fürdetésnél sem. Bár lehet, hogy tesznek kivételt, ha kéred, viszont minden reggel tájékoztatnak az eredményekről. Mielőtt kiengednek, kötelező beszélned a gyerekorvossal, mindent elmond, ami a záróban is benne lesz. Minket is minden nap vizsgáltak. A csecsemősök kicsit nehézkesek, de ha elég erőszakos vagy, segítenek. A babának csak hazautazós ruha kell, ott angol pólyában vannak. Előre le kell adni 10-15 pelust, nálad kell lenni a többinek, popsikrémmel és törlőkendővel. Megtanítanak pelenkázni és köldökcsonkot ápolni is. Hirtelen ennyi, ha még kérdésed lenne, írj!
2013. okt. 25. 10:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, nem lettem túlzottan meggyőzve. Az elsőt a Szent Imrémben szültem. Ott mindnenki kedves volt, két ágyas szobában feküdtünk, végig velük volt a baba (így szerettük volna. A csecsemősöket nem kellett semmire unszolni, ott lehettem mindig (mérés, fürdés) sőt, szopi után magunk mértük. Röviden, nagyon jó volt ott szülni....

Csak ott szülhetek, akihez gondozásra járok? Vagy akkor érdemesebb olyan orvost keresni, aki a Szent Imrében szül?

A régi dokimhoz nincs képem vissza menni, meg igazán elég drága, ha lehet szeretném megoldani sztk-val.

2013. okt. 26. 07:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Ha az a kórház szimpi, akkor hívd fel őket, és kérdezd meg, hogy járhatnál e oda terhes gondozásra, hátha összefutsz egy jó orvossal. Ha nem, akkor hívd végig az ottani orvosokat, hogy melyik vállalna magánként. Ha már sztk-san nem megy és mindenképp ott szülnél. Sok sikert!
2013. okt. 26. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!