Magzatmozgást számoljátok?
A kiskönyvben láttam, hogy van olyan oldal, hogy 34. héttől írni kellene. A szülészorvosomnál és a védőnőmnél is betöltött 35 hetesen voltam, egyik se mondott erről semmit, szóba se került.
Mindig sokat mozog a babám, egyszer volt 1-2 hete, hogy fél napig meg se mozdult, akkor be is pánikoltam kicsit, de aztán felébredt és órákig nem hagyott békén :) Szóval mit hogy kéne számolnom?
Jaj, nem, sajnos nem lányok, ez nem így van. Ha így lenne, most nem lenne az, ami sajnos van. Július végén halt meg a kisfiam, aki amúgy sem volt egy focista alkat, soha nem rúgott belém akkorákat, mint a nővére. Én 3 napig hordtam a hasamban, amikor már halott volt, mert megtekerte a köldökzsinórt... A mostani eszemmel nem hagynám, hogy a passzív mozgások megnyugtassanak, én már számolnám ész nélkül!!! Nagyon vigyázzatok a babáitokra! :(
Az orvosok szerint egy ekkora magzatnál (37 hetesen vesztettük el) már nem olyan egyértelműen számolhatók a mozdulatok, mint egy 24-28 hetesnél, az én kicsikém amúgy is nagy volt, alig fért már el. Amikor már nem élt, a mozdulatlan, tehetetlen kis teste részit éreztem, amikor én mozogtam... Ezt nevezik az orvosok passzív mozgásnak. És látjátok, összetéveszthető, pedig már szültem egy gyereket... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!