Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesgondozásra csak nőgyógyá...

Terhesgondozásra csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet menni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Terhesgondozásra AZUTÁN lehet menni, MIUTÁN az orvos megállapitotta a terhességet - az pedig nögyógyászati vizsgálattal történik.
2013. okt. 9. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen,miután megállapította a terhességet a doki,de utána még el kell menni a védőnőhöz is aki megírja a várandós kiskönyvet és csak azzal lehet menni a terhes gondozásra.
2013. okt. 9. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, de a vèdönöhöz addig nem èrdemes menni,míg nincs szívhang,mivel addig ùgysem állìtja ki a kiskönyvet! Szóval uh-ra is menni kell,de a doki úgyis elküld.

Én 11 hetesen mentem elöször a vèdönöhöz. Pedig addig már 2x voltam nögyógyásznál,nem is kèrtèk addig a kiskönyvet.

2013. okt. 11. 04:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 11 hetes,és még nem nézett a doki szívhangot.Viszont ultrahangon már fickándozik a Törpénk,ennek ellenére,hogy nem volt még szívhang nézés,már 6 hetesen megkaptam a védőnőtől a kis könyvet .És utána mehettem terhesgondozásra.
2013. okt. 12. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy, linkre akarsz terhesgondozásra menni? Szegény gyermek...
2013. okt. 16. 21:34
 6/6 Poncsákné B. Zsuzsa válasza:
a baba szíve már 7 hetes korától dobog! Én amikor elmentem,és beigazolódot h terhes vagyok,az akkori uh-n már dobogott a szíve!(kb 8 hetes voltam!)
2013. okt. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!