Mitől halhat el a magzat?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen nagyon magzatkárosító dolgok vannak .Én a 14 hétben vagyok és az első picúrom. Nagyon szeretnék vigyázni rá.2013. okt. 3. 09:54
1/3 anonim 

válasza:

ezek a magzat elhalások általában nem a kismama felelötlensége miatt vannak, hanem genetikai ok, vagy véletlen baleste (pl csomó a köldökzsinoron) vagy van hogy nincs is oka csak sajnos megtörténik. Te amit tehetsz hogy nyugodt és kiegyensulyozott vagy, fölösleges a rossz dolgokon gondolkozni, meg persze étkezz normálisan, egészsége kárositó dolgokat ne fogyassz. ennyi amit te tehetsz de ezt szinte minden kismama megteszi. Ne meg persze a kötelező vozsgálatok, de ez is alap már manapság.
2/3 anonim 

válasza:

Sajnos ez tényleg az élet legigazságtalanabb dolga. Szerencsére az eleve életképtelen magzatok már a 12. hét előtt távoznak angyalkának, de sajnos a baj bármikor megtörténhet.
Ne erőltesd meg magadat, bízz a kicsiben, a pozitívat vonzzad de, ne a rosszat.
Én 17 hetes vagyok, sajnos az első 12 hetet mindennap gyomorgörccsel éltem meg, mert nagyon nehezen sikerül, 2,5 év alatt.
Viszont rájöttem, soha nem tudhatom mennyi időnk van még együtt, így minden napot kihasználok, boldogságban, nyugalomban!! Így könnyebb félretennem az aggodalmakat.
3/3 anonim 

válasza:

Szerencsére a 14. hét után már nagyon ritkán hal el a magzat. Ha mégis, akkor faj fejlődési rendellenessége lehet (de akkor általában már a 12. hét előtt elhal) vagy soha nem derül ki az oka. Szerintem táplálkozz kiegyensúlyozottan, ne eröltesd túl magad és ne érje ütés a hasadat. Ne nagyon emelj nehezet és ne ülj nagyon meleg vízbe. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!