Miért halhat el egy magzat?
Figyelt kérdés
Többször olvastam már itt,hogy mennek a kismamák a 8 hetes uth-ra és az azt mutatja, hogy elhalt a magzat. Ez mitől lehet? És tényleg nem lehet megérezni?2010. nov. 4. 18:22
1/3 anonim 

válasza:

Sok oka lehet pl fejlődési rendellenesség, hormonprobléma...Van aki nem veszi észre, mert mikor megy ultrahangra nem alakult ki vérzés, viszont van aki pont a vérzés miatt megy.
2/3 anonim 

válasza:

Szia, pont igy jartam jul.19-en, mentem echora, 8,5 hetes voltam es mondta a doki, hogy elhalt a magzat(megpattant egy er es beverzett, mivel nagyon zart volt a mehszaj a ver nem tudott kifolyni)gondolod majdnem elajultam ott az agyon, masnap el is vettek tolem.Azt mondta a doki nem nagyon tudnak erre magyarazatot, de sajnos manapsag egyre tobb ilyen van.
3/3 Szabadine P.Izabella válasza:
Nekem 2 hete ment el 12 hetesen..allitolag dokik szerint ez nem kiderithetö,csak megtörtenik..tölem is kerdeztek nem ereztem h elfolyt a magzatvizem?mondtam 3 honapja folyamatos folyasom van amit normalisnak mondtak.azt is mondtak hogy aki nem penzes sajnos es 4x-5x megtörtenik ez az eset csak azutan vegeznek genetikai vizsgalatot ami megallapitja h nem e az anyanak van kevesebb valamiböl pl:kromoszomaszam,kevesebb feherversejt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!