Humánus fogászt keresek Budapesten?
A terhesség miatt megnézetném a fogaimat. Sajnos rettentően be vagyok tojva a fogorvosoktól, így megköszönök minden ajánlást, ami türelmes és jó szakemberről szól.
Belváros előnyben.

A belvárosban én a Madentába jártam, ami drága, de legalább nem kell órákig várni, és időpontot is viszonylag hamar (már 2-3 nappal későbbre) adnak. Aki a dokim volt ott sajnos már máshol dolgozik, de voltam dr. Regős Hedvignél is, nagyon kedves, aranyos, emberséges, szóval őt bátran ajánlom. :)

Szia!
Én annyira féltem mindig is a fogorvostól, hogy a világból ki lehetett volna kergetni már a fogorvos gondolatával is. De aztán megtaláltam a tökéleteset. Én 26 évesen 20 hetes kismamaként is tudok olyan hisztit csapni nála, mint egy kis idióta. :-) De valami elképesztően jól kezeli és már nem is félek tőle.
Ugyan nem belváros, de ha mégis érdekelne: Dr Janik Leonárd, elérhetőség a www.bebedent.hu oldalon, az árai is ott vannak, nagyon barátiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!