Budapesten női nőgyógyászt tudtok javasolni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 18:36
1/12 anonim válasza:
Uzsoki kórházban Jax Anna (ha jól tudom a nevét) én nem hozzá járok csak a kórházban találkoztam vele, de nagyon kedves. Nekem kicsit beképzeltnek tűnt, de igazából nem panaszkodhatok rá.
3/12 anonim válasza:
Varga-Horgosi Ágnes (Bajcsyban dolgozik)
4/12 anonim válasza:
Sote I klinikán Dr Abdul K. Marzia nagyon kedves nő és szintén itt Csatlós Éva, ő is nagyon aranyos, mind két szülésznőt szívből ajánlom
5/12 anonim válasza:
A Margitban dr Balogh Beatrix. Kis fiatal de kedves és lelkiismeretes orvos.
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó,a Margit közel lenne,tudsz mondani a doktornőhöz elérhetőséget?
Mindenkinek köszönöm nézem folyamatosan a dokikat,akiket javasoltatok!
2013. máj. 17. 22:57
8/12 anonim válasza:
Jex Anna jó doki, de baromi elfoglalt. :(
Dr. Alexanjan Nellit ajánlom. Szigorú, lelkiismeretes, nagyon rendes dokinő. Szintén az Uzsokiban vezet szülést. Magánrendelése a keletinél van. 6000/alkalom.
9/12 anonim válasza:
Dr.Gutman Orsolya a Tétényiben. Legjobb!
10/12 anonim válasza:
Dr. Boiskó Klára, Szt. István kórház. Hozza jartam a lányommal, kicsit nyers a modora, de érti a szakmaját, es bármi panaszom volt( volt dögivel, mert paramami voltam) nem vette félvállról. Végül nem nala szültem, mert a 32. Héten elköltöztünk, es messze lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!