Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Milyen volt a 19. heti genetik...

Milyen volt a 19. heti genetikai ultrahang?

Figyelt kérdés
Én pénteken megyek. Kiderült a baba neme? Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert korábban még nem kérdeztem rá, felesleges is lett volna szerinte. Miket mértek? Meddig tartott kb.? Vinni kell ugye az AFP eredményét is? Nagyon várom már! Más is ilyen izgatott volt? Ha mind a 12. heti uh eredmény, mind az AFP jó lett, akkor nem kell parázni ugye? Vagy itt is imádkozzak előtte? :)
2013. szept. 18. 17:00
 1/6 A kérdező kommentje:
"szerintem"
2013. szept. 18. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen kiderült itt is a baba neme, hogy kislány lesz:-) De elsőnek a 14+5 hetes 4d uh-n mondták. Mindent mérnek itt, legalább is nekem igen. BPD, súly, fl, hc, ac..egyszóval minden. Áramlás lepény, magzatvíz.

Az AFP eredményeit igen vinni kell!! Ne felejtsd el:-)

Nézd, nem fogsz megnyugodni...Nem elkeserítés, hanem valóság:-)

Mindig van valami ami miatt aggódsz. A terhesség összes szakaszán valami van ami kérdést hagy benned:-)) Ez normális.

39hkm

2013. szept. 18. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
A 19. heti ultrahangon szűrik ki a nyitott gerincet, vizsgálják a szívet, az áramlásokat, ahogy előttem is írták. Megnézik a méhlepényt, a köldökzsinórt. Ha jó a gép és az orvos, akkor már a 12. héten is megmondják a baba nemét, de a 18-20. héten már tuti. Legalábbis nekem már a 12.héten megmondták. :)) Ja, és igen, mindig van aggódni való.... most miért nem mozog, miért mozog olyan sokat, most miért ezt érzem, amikor idáig még soha nem éreztem, rendesen fejlődik, jók a méretei, a lepény nem öregedik, nem lesz koraszülést stb. stb. stb........:))))
2013. szept. 18. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ment a zöld kezecske nektek! :) Akkor elég hosszadalmas lesz. Nem tudom, a picim mennyire bírja majd, mert már a korábbi genetikain is elbújt és alig tudták megmérni szegényt. Folyton befelé fordult és csak a hátát mutatta :)Nem tudok mit csinálni, utálja az ultrahangot.:)
2013. szept. 18. 20:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel, hál'Istennek minden rendben volt. 4D-s felvételeket is csináltak és kiderült, hogy kisfiú :)Életem egyik legnagyobb élménye volt!
2013. szept. 28. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kisfiadhoz :)
2013. okt. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!