Meddig tart a 18-20. héten a genetikai uh?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert kb. 5 percet ha vizgáltak, amikor voltam, és mindenhol olvasom, hogy milyen fontos ez a vizsgálat, meg minden, de nálam alig néztek meg valamit, pl.: belső szervek közül csak a szívét nézték, a végtagokat se... Igaz, hogy adtak egy időpontot augusztusra, de azt se mondták, hogy miért?
Ma megyek a dokimhoz, szerintetek elmondjam neki?
2013. júl. 12. 09:32
1/6 petera6 válasza:
sztk-ban olyan 5, max 10 perc volt nekem is, de amúgy mindent lemért, és meg is mutatott, csak hiper-űr sebességgel :) Én elmentem külön 4D-re ebben az időszakban, hogy valaki tényleg korrektül végignézze a babát. Ott aztán 25-35 percig ment az ujj számolgatás, részletesen minden nézés.
2/6 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekemnél 15-20 perc volt, és alaposan átnéztek mindent. Szerintem szólj róla.
3/6 anonim válasza:
Nálam a 3 percet talán el sem érte
4/6 anonim válasza:
Szerintem 3 percnél nálunk sem volt több. A doki még köszönésre se fecsérelte a drága időt...
5/6 anonim válasza:
Én magánrendelőbe járok, de nekem kerek 1 óra volt. Olyan dolgokat nézett a dokim, hogy hanyatt estem, hogy ilyen is létezik. Szerintem az 5 perc borzasztó kevés, még ha csak az alap dolgokat is nézik.
6/6 anonim válasza:
pár perc volt, de alapos, szerintem ez így normális, ha nem 4D-re mész, én magánhoz járok, külön szonográfussal, ő nem az a fajta, aki cukin elmagyarázza, épp integet a gyerekem, szépen megmért mindent, kérdeztem ezt+azt, és a végén elmondta, minden rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!