Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Cukorterhelés. Ettem előtte,...

Cukorterhelés. Ettem előtte, nem lesz "hamis" eredmény?

Figyelt kérdés
Cukorterhelés előtt megettem 5 gramm mogyorókrémes ostyát, meg egy 3az1ben instant kávét ittam. Volt így már valaki? Válaszokat előre is köszi.

2013. szept. 18. 11:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De az sem tesz jót a babádnak,ha alacsony a cukrod.Megismételték éhgyomorra?
2013. okt. 1. 15:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Még nem, egyelőre az eredményt várom, a terhesgondozóban már szóltam az asszisztensnőnek, hogy nem tartottam be a dolgokat.. Azt mondta az a kis kávé, meg pár falat, még talán nem befolyásolja. Így úgy döntöttem megvárom az eredményt.
2013. okt. 1. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a cukorterheléses vizsgálatra úgy kell menni, hogy előtte (1 órával) kell reggelizni.
2013. okt. 3. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Két cukorterheléses vizsgálat van! Amit te mondasz, az a tesztreggelis vizsgálat zsmelével meg tejjel, de amiről szó van, az az éhgyomri cukorterhelés, ahol éhgyomorra kell meginni 70 gramm vízben feloldott szőlőcukrot..
2013. okt. 4. 19:56
 15/15 ivilicious ***** válasza:
Mondták,hogy éhgyomorra. ÉHGYOMORRA. én is azt hittem kifordulok, mire meglett, főleg,hogy a 2 közt inni sem nagyon lehet.
2014. jún. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!