Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Ki tud olyanrol, hogy apasági...

Ki tud olyanrol, hogy apasági tesztett elrontották, és ezátal hamis eredmény jött ki?

Figyelt kérdés
Mindenkinek köszönöm a segitséget!
2009. jún. 21. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a valószínüsége tulajdonképp nulla.
2009. jún. 21. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A fenét... össze lehet keverni a lapokat, stb. Emberi hiba lehet.
2009. jún. 22. 01:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze lehet emberi hiba, de ahhoz nagyon meg kéne sérteni a protokollt.

Mivbel a 2, 3 vagy több mintát egy családból együtt kezelik, Egy másik mintacsoport szinte kizárt, hogy belekerüljön.

A DNS vizsgálatnál az egyéb kapcsolatokat is nézik, tehát ha a gyereknek el lenne keverve a mintája, az mindjárt látszik, ha kezemben van aza anya mintája, hiszen a gyerek mintájának fele ebből kell, hogy álljon.

Hidd el, hogy szinte lehetetlen.

2009. jún. 22. 07:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,én voltam ilyen apasági vizsgálaton, söt egy kérdést is feltettem ezzel kapcsolatban. Az anyának és a gyereknek a számai stimmelnek. Csak az enyém nem.

Szoval lehetetlen...de ne kérdezétek akkor miért tettem fel a kérdést... :-D

2009. jún. 22. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen számok nem stimmeltek? Légy szíves írd le, fontos lehet! Amúgy miért kételkedsz az eredményben? Nem, hasonlít rád a gyerek, nem voltál az anyával?

Ha ez esetben három minta volt csak, azaz apa, anya, gyerek, akkor nincs nagy tere a cserének, főleg, ha az jött ki, hogy a gyerek szüleié a két szülői minta. Ha a vizsgálat során anya, gyerek, 1. apa, 2. apa mintákat néztek, akkor talán el tudom képzelni, hogy összecserélték az 1. és a 2. apajelölt mintáit.

2009. jún. 22. 16:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem hárman voltunk, lehetséges apajelölt az az én, anya és gyeremeke. mind hármunknak 2-2számsor volt igy, összesen 6 volt. De az egyikszámsor "abszolut megegyezett az anyáéval (az anya és a gyerek számsora, tehát ö az anyja az bizti :-) )Az én számsoromnál csak öt helyen stimmelt a gyerekével, de már tettem fel azzal kapcsolatban kérdést, és azt válaszoltak páran, hogy nem véletlenül, mert minden emberben vannak közös szakaszok. Hasonlit rám a gyerek, mondták kiket beavadtam a dologba. Ök rendesek tényleg 100% jóindulatu emberek, nem hiszem, h félrevezetnének. na de lehet csak hasonlit rám. De csunyának hangzik, de már annyira nem érdekel, mert mondtam a hölgynek ha nem tetszik az eredmény forduljon a gyámügyhöz. Köszi a válaszod, és bocs h ilyen késön válaszolok
2009. júl. 1. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Van esély, de elenyésző, a minták egyezését figyelik, olyan 95-99%-ban egyezniük kell.
2010. júl. 13. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!