Ki tud olyanrol, hogy apasági tesztett elrontották, és ezátal hamis eredmény jött ki?
Persze lehet emberi hiba, de ahhoz nagyon meg kéne sérteni a protokollt.
Mivbel a 2, 3 vagy több mintát egy családból együtt kezelik, Egy másik mintacsoport szinte kizárt, hogy belekerüljön.
A DNS vizsgálatnál az egyéb kapcsolatokat is nézik, tehát ha a gyereknek el lenne keverve a mintája, az mindjárt látszik, ha kezemben van aza anya mintája, hiszen a gyerek mintájának fele ebből kell, hogy álljon.
Hidd el, hogy szinte lehetetlen.
Köszönöm szépen,én voltam ilyen apasági vizsgálaton, söt egy kérdést is feltettem ezzel kapcsolatban. Az anyának és a gyereknek a számai stimmelnek. Csak az enyém nem.
Szoval lehetetlen...de ne kérdezétek akkor miért tettem fel a kérdést... :-D
Milyen számok nem stimmeltek? Légy szíves írd le, fontos lehet! Amúgy miért kételkedsz az eredményben? Nem, hasonlít rád a gyerek, nem voltál az anyával?
Ha ez esetben három minta volt csak, azaz apa, anya, gyerek, akkor nincs nagy tere a cserének, főleg, ha az jött ki, hogy a gyerek szüleié a két szülői minta. Ha a vizsgálat során anya, gyerek, 1. apa, 2. apa mintákat néztek, akkor talán el tudom képzelni, hogy összecserélték az 1. és a 2. apajelölt mintáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!