Kismamák ti milyen ruhában mentek a nőgyógyászhoz? Adnak valami hosszú köpenyt, vagy ott kell álldogálni alulról meztelen :D Ti hogy oldjátok meg ezt?
Az én dokimnál sincs benn asszisztens. Van egy függöny, mögötte le tudok vetkőzni, és onnan 2 lépés a vizsgálószék. Általában igyekszem valami hosszabb felsőt, tunikát választani, hogy még azon az 1 m-en se mászkáljak pucér fenékkel, de amúgy már megszoktam, igazából nem is zavar. A hüvelyi UH az, ahol mindig el kell fojtanom a röhögést :D Zokni nálam általában marad, nyáron ugye nincs amúgy sem, viszont tiszta a rendelő, én nem hiányoltam a papucsot.
Itt szerintem sehol nem divat, hogy adjanak köpenyt, vagy lepedőt, SZTK-ban meg főleg nem. Viszont nálunk az SZTK is úgy van kialakítva, hogy közvetlenül a vizsgálószék mellől nyílik az öltöző ajtaja, és el van függönyözve.
Én hosszított felsőben vagyok, nyáron ruha, szoknya, a lényeg, hogy hosszabb.
Nálunk magándoki van, így be van készítve ilyen vendég pamut papucs, abba belebújok. Van köpeny is készítve, azt nem szoktam használni.
A terhességem előtt még hosszú felső/szoknya volt amiben mentem... terhesen már olyan gyakran mentem, hogy rájöttem senkit se érdekel a dolog, nőgyógyásszal kettesben vagyunk (nincs bent asszisztens), ő meg úgyis megnéz, tök mindegy hogy az öltöző fülke és a szék közötti 1,5 métert miben teszem meg. :)
Papucs volt nála, de mindig elfelejtettem felvenni, télen úgyis vastag zokni van rajtam. :)
Én mindig egy hosszú tunikát húzok fel, gyakorlatilag a terhességem alatt minden vizsgálatra ugyanabban mentem :D
Előtte is a nőgyógyászati vizsgálatokra szoknyába, vagy hosszú felsőben, az én konfortérzetemen sokat dobott. Eleinte cibáltam magammal papucsot, most már elcsoszogok a "székig a cipőmben és ott kibújok belőle) Még sosem szóltak meg érte :D
Én is a hosszabb felső megoldást szoktam választani...Leginkább zokni is van rajtam,de van papucs is a rendelőben,viszont nem szoktam felvenni..Úgy látom
,hogy a legtöbben így oldjuk meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!