Elmennél így a ctg vizsgálatra?
38. hét után heti 2x kötelező lenne. Ma kéne mennem, pont a nagyobbak alvásidejében, és mindhárman betegek vagyunk.
Azt tudnám csinálni, hogy hurcolászom őket betegen, hogy ne legyenek egyedül, alvásnak annyi nyilván ez esetben.
Vagy lemondom és nem megyek... Tegnapelőtt voltam, minden oké volt, méhszáj zárva. Ja és az orvos, aki ilyenkor rendel, az nem is szokott megvizsgálni.
Mit tennél a helyemben ?
Nem tudsz valakit megkérni, hogy vigyázzon a nagyokra otthon? Szomszéd, barátnő, akárki? Az lenne a legszuperebb. Ha hétvégén (vagy akkor ha semmi megoldás hétfőn) is lehet menni ctg-re, mennék akkor, de a többi gyerek felügyeletét előre megoldanám.
Amúgy nem mennék el ma beteg gyerekekkel.
Végül eljutottunk, felhívtam az asszisztens hölgyet, hogy vagy kell vinnem két taknyos kölyköt vagy vhogy új időpont kellene, és annyira aranyos volt, nem is térek magamhoz :).
Képzeljétek azt mondta, hogy vigyem őket, majd elszórakoztatják őket, ha unatkoznának. Meg szerencsére nem kellett 3/4 órát lógnom a gépen, 20 perc után leszedtek, mert jó volt minden. Még utána a dokihoz is úgy hívta be az embereket, hogy akinél volt még gyerek, azt előbb (na mert nem csak én jártam így...).
Mindez a területi sztk-ban, nem is flancos magánrendelőben. Tényleg meghatódtam, hogy még ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!