Melyik vas csepp a jobb egy vashiányos kismamának? Maltofer vagy Celsus lady? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nem bírom a tablettát gyomorgörcsöm és székrekedésem lesz tőle,ezért kell a csepp.Mert vashiányos vagyok és már nem elég a terhesvitaminom!2013. aug. 16. 17:26
1/3 A kérdező kommentje:
vagy valaki tud egyéb kismamáknak ajánlott jó vas cseppet?
2013. aug. 16. 17:33
2/3 anonim válasza:
szia ha nem tart vissza egyèl inkàbb lohust, rengeteg vas van benne èn is azt ettem a babàmèrt ès igy semmi màs vasas dolgot nem kellett szednem ès hidd el hogy egèszsègesebb is. a lènyeg hogy grillezve csinàld ès ne tegyèl rà fuszeeket csak sozd egy picit. boldog babavàràst
3/3 anonim válasza:
Szia és a rágótabletta sem jó ? Én most azt szedem nagyon vashiányos voltam , de kezd helyre állni ,nekem nincs rá panaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!