Érdekelne, hogy az NST kötelező vagy nem a terhesség 36. hetétől?
Azért van Kalocsán ez így, mert ott nagyon sok minden megszűnt és meg is fog még. Gondolom anyagi okok miatt, meg az egészségügy helyzete miatt.
Ha megoldható, inkább járj át Bajára. Én Baja környéki vagyok, de itt kötelező. Tehát menni kellett, kérték-kértem az időpontot és mentem.
Átfogok járni Bajára,el is döntöttem.Csak érdekelne máshol hogy is van ez.Viszont Kalocsán nem csak ez a furcsaság.
A kötelező Uh-ot a doki,csak térdig letolt bugyival végzi el,akár 6,akár 37-hetes a terhesség,és nagyon bunkó,ha maszekba mész hozzá akkor is az,csak akkor még fizetsz is érte.Lehet kérdésnek is kiírom mert ez is érdekelne ki mit szól hozzá.Itt a védőnők se értik miért is így van,de már megszokták.
Budapesten is kötelező!
Uh során minek kell tértig letolni a bugyit?
Én nagyon zsémbes kismama leszek, mert elküldöm a francba az ilyen orvost, nehogy a legszebb 9 hónapomat árnyékolja be a bunkóssága..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!