Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » MIndig megvizsgál az orvos...

MIndig megvizsgál az orvos ultrahanggal is?

Figyelt kérdés
17. hetes km vagyok, tegnap voltam dokinál vizsgálaton, de mivel az én orvosom szabadságol, egy másikhoz kellett mennem, ahol nagy csalódás ért...Egyáltalán nem nézte meg a babát ultrahanggal, pedig már úgy vártam, h láthassam, arra is kiváncsi voltam már, h látszik-e a neme. Csak egy szerűen megnyomkodta a hasam, megnézte, h nem tágul-e a méhszájam, azt mondta minden rendben van, és ennyi. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mással is történt már ilyen eset???Vagy meg kellett volna néznie UHval?Szerintetek??
2013. aug. 14. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, aki szeretné látni., az fizesse meg az árát
2013. aug. 14. 12:25
 12/14 A kérdező kommentje:
A mai világban már minden a pénzről szól, sajnos.
2013. aug. 14. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy velem van baj, de én sosem voltam rákattanva, pedig 3 gyerekem van. :)

Azon izgultam minden vizsgálatnál, hogy csak zárt legyen a méhszáj.

És igaz, a harmadiknál nagyon izgultam, nehogy ikrek legyenek, de nem lettek... :)

2013. aug. 14. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem minden vizsgálatnál ránéz a doki uh-on. Ha nem így lenne is kérném, legalább annyira, hogy halljam a szívhangját és lássam egy rövid ideig. A párom is alig várja az alkalmakat, hogy láthassa a kicsi lányunkat. Mindig azt kérdezi, hogy mikor megyünk már az orvoshoz. :))))
2013. aug. 14. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!