Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Tényleg pici a babám?

Tényleg pici a babám?

Figyelt kérdés
32 hetes uh-n voltam ,de az orvos gyorsan megmérte a kicsit és már ki is küldött a vizsgálóból pedig én megakartam kérdezni h kb hány kiló ..ma voltam a védőnőnél azt mondta ezek az adatok 30 hetesnek felelnek meg : BPD 84,7mm Thorax: 83,7mm Femur : 66,5mm valaki tudna nekem segiteni kb hány kilós lehet ? Előre is köszönöm !
2013. aug. 13. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
A súlyra nem tudok válaszolni, elvileg olyan 1kg körül kellene lennie. De a mérete miatt ne aggódj, most nem tudom a papírokat előkeresni, de nekem végig mondták, hogy picike a babám, semmi baja sem volt teljesen egészségesen született mai napig egészséges, és szerintem egyetlen centivel sem kisebb mint a többi gyerek.
2013. aug. 13. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. aug. 13. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem kicsi. nekem a 30 hetes adatok BPD 80mm FL 60mm.remélem segítettem.
2013. aug. 13. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 30-hetes Uh-on a BPD:81 mm,volt,nekem más rövidítések voltak:((FK,OC,F,lehet ez a femur?63,5mm.

Én nekem 31-re módosította a gép a terhességi hetemet,tehát idősebbre is saccolta,és a súlyt 1,8kg-ra mondta a doki.

Én nem vagyok szakértő,de nem tűnik picinek a babád.Viszont letudod ellenőrizni,több oldal is van fent,az interneten ahol az adataid alapján kiszámolja,hogy mennyi idősnek felel meg a babád.Beírod,hogy Uh-értékek és választhatsz melyiket nyitod meg.

2013. aug. 14. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. nekem a 3. lányomnál azt mondták, nagyon pici, nincs 2 kg.35 hetes voltam vele. meg is született, állítólag kora szülött lett, 3330 gr, 53 cm-vel... :) Mostanra 13 éves pici lány lett...56 kg, 170 cm. :D Nyugodj meg, neked sem lesz kisebb mint kellene.
2013. aug. 21. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!