Az Istenhegyi úton a Géndiagnosztikán kap az ember felvételt vagy képet a piciről a 12. heti ultrahang alkalmával?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 18:17
1/5 anonim válasza:
Mi kaptunk, de már nem tudom, hogy kérni kellett e vagy csak úgy kaptuk. Videót azt kérni kellett külön ha jól emlékszem, és az egész vizsgálatot felvették (nem baba mozin voltunk csak vizsgálaton). Hívd fel őket és biztosan elmondják.
2/5 anonim válasza:
Mi kérés nélkül kaptunk soksok képet és dvd-t is :).
4/5 anonim válasza:
Én Lintner Balázsnál csináltattam az uh-ot a Károly krt.-i magánrendelőjében, aki egyébként az Istenhegyin is rendel. Ott levették a vért is a kombinált teszthez, amit az Istenhegyibe küldtek be laborba. Lintner felveszi az egész vizsgálatot DVD-re és két fényképet is kaptunk. Ezek benne voltak az árban. Én 30 ezret fizettem nála mindezért. A 18. hetit uh-ot szintén nála csináltam a Károly krt.-on. Az 16 ezer volt , és abban is benne volt a DVD és fénykép.:)
5/5 anonim válasza:
én augusztus végén megyek oda,a dokim azt modta dvd,foto is van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!