Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 12. heti uh hogyan zajlik az...

12. heti uh hogyan zajlik az UZSOKIBAN?

Figyelt kérdés

Kaptam beutalót a XV: kerületi SZTK-ban. Most pénteken kell mennem 10:15-re. Gondolom délig tuti ott fogunk ülni a lányommal, hiába van papíron időpontunk.

Az lenne a kérdésem, hogy a telefonban a hölgy azt mondta, hogy az alagsori ultrahangra menjek.

Még sosem voltunk az Uzsoki Kórházban, így fogalmam sincs, hogy a kórházon belül mégis merre van.

A kartonozóba (ha van), akkor be kell jelentkezni, hogy "megjöttem", vagy csak megkeresem az alagsori uh-t és leülök, amíg nem szólítanak?

Hogyan zajlik ez egyáltalán?

Ha behívnak, akkor hasi uh-t készítenek vagy ilyenkor még csak hüvelyi van?

Ha mindent megnének, akkor még bent odaadják a leletet vagy kint megkell várni? Esetleg utána megvizsgál még az ügyeletes orvos vagy sem?

Van valami, amit még tudni érdemes?

Köszönöm!

2013. júl. 16. 18:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Engem pontosan behívtak, talán 5 percet kellett várni. A recepción kérdeztük hol van, mert az uzsoki elég bonyolult így elmagyarázva. Nem kell sehol bejelentkezni, csak behív majd a szonográfus. Nekem hasit próbált először, de nem ól látszott minden, ezért hüvelyi is lett. Bent adták oda a leletet és az uh képet is. és ennyi...kb 10 perc
2013. júl. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!