Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Szigetszentmiklósi kismamák,...

Szigetszentmiklósi kismamák, akik a Szent Imrében szültek/szülnek! Vérvételt hol intéztétek?

Figyelt kérdés
13 hetes kismama vagyok. A Szent Imrében szeretnék majd szülni, a szülészorvosom is ott dolgozik. A terhesgondozás alatt felmerült egy probléma. A szülészorvosom nem adhat ki beutalót vérvételre sem a magánrendelőben, sem a kórházban (ott nem végeznek vérvételt). Írt javaslatot, hogy a terülteileg illetékes nőgyógyász mire írja meg a beutalót. (pl. Afp, vércsoport, ellenanyag...stb. , amire a háziorvos nem írhat beutalót). Gyártelepen az sztk-ba azt mondták, hogy ők nem adnak ki beutalót nekem, majd felhívtam a védőnőt és ő is közölte velem, hogy nem fognak beutalót adni, nem kötelesek, hiába tartozok oda területileg. Kérdezem én, akkor hol fogják megcsinálni nekem ezeket a vérvizsgálatokat? Ti hogy oldottátok meg? Nem szeretnék magánklinikára menni és 40-50.000 Ft-ot kifizetni vérvételekre.
2013. júl. 11. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Én a Barossban szültem, de ugyanez a probléma volt nálam is! Az orvos végül is kórházon belül oldotta meg, mert csak így lehetett, a gyártelepi rendelő járhatatlan út.

2013. júl. 11. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
..hát ez érdekes..szerintem az sztk-nak kutya kötelessége beutalót adni! Én 5 és fél éve ott (gyártelep)kaptam,és a Szent Imrében szültem.
2013. júl. 12. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.az én dokim amig az Imrében volt addig a Bálint analitiába küldött laborba.Vérvétel(sima) 750ft,vcsoport:3e, tenyésztés(1 kell a végén) 7000 körül. Igy 4szer mentem oda vérvételre,20ból megvolt minden labor,emailben küldték az eredményt már aznap,amire az sztkban 1 hetet kell várni.(S érte menni meg társai)...Na jó,a cukor terhelést nem ott csináltattam meg,mert kaptam az sztk-s nődokitól rá beutalót. (Nehezen)

Szerintem is az sztk-s dokinak kötelessége kiadni a laborba a beutalót.Nekem is nehezen adták ki,de megkaptam. (Kispesten lakunk,Kőbányai állandó lakcimmel,s a dokim a 11.kerületben dolgozik/ott, Már a Sote 2ben van.

2013. júl. 15. 08:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Nem volt egyszerű menet, de sikerült megoldanom úgy, hogy bejelentkeztem oda is terhesgondozásra, így több helyre járok, de legalább helyben és ingyenesen megcsinálják, ami egyébként is járna.
2013. aug. 23. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!