Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Gyöngyösi Bugát Pál kórház...

Gyöngyösi Bugát Pál kórház terhesgondozás?

Figyelt kérdés

Sziasztok,hamarosan Gyöngyösre költözünk és szükségem lenne pár gyakorlati tanácsra az ottani terhesgondozással kapcsolatban.(10hetes vagyok,mivel a sokat vagyunk ott már most is,gondolkodom,h a 12.heti uh-ra is oda mennék)

Pl.érdemes-e sztk rendelésre menni vagy mindenképpen magándoki?Ha magán,akkor ki?Időpontot kell kérni előre,vagy reggel bejelentkezem és szólítanak?Szóval úgy általában hogy működik a rendszer?

Köszönöm előre is a segítséget.

2013. jún. 29. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem Gyöngyöshöz tartozom, de oda járok terhesgondozásra. Időpontot kell kérni az ultrahangokra, nekem eddig soha sem kellett túl sokat várnom.

Igazából szerintem a gyöngyösi kórházban minden orvos jó. Nem lehet egyet sem kiemelni, mind nagyon jól végzi a dolgát tudomásom szerint. Én Szelva Istvánhoz járok, 100%-ig meg vagyok vele elégedve. Neki a magánrendelése is Gyöngyösön van. Telefonszámot, egyéb infót privátban tudok adni. :) Boldog babavárást!

36+2 hkm

2013. jún. 29. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyöngyös környékén lakom, úgy tudom í terhesgondozás jó, a szomszédnak nemrég lett babája, ő csak jót tudott róla mondani. Azonban tapasztalataim szerint ebbe a kórházba semmi másért nem szabad menni, eddig voltam a gégészeten, gyerekosztályon, vérvételeken, neurológián, kardiológián, reumatológián, és csak rosszat tudok róla mondani. Azért írtam ezt le, mert ha ezek mind rosszak, nem tudom milyen lehet a terhesgondozás, de a szomszédom jókat mondott róla.
2013. júl. 1. 20:42
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi neked is,kedves második...igazából nekünk(a családnak)csak az időskor környéki kórházi ápolással volt onnan tapasztalatunk,és az nem volt rossz...Azért kérdeztem,mert én jókat olvastam a t.gondozásról is,csak gondoltam,h a személyes/friss tapasztalat mégis jobb..

Ahol én lakom jelenleg,egy nagy megyeszékhelyen egy nagy kalap ... a kh.

Mindegy,remélem más szolgáltatását nem kell majd igénybe vennünk a Bugátnak ezen kívül:)

2013. júl. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!