Mi volt a legcikibb/legfurcsább kérdés, amit feltettél a dokidnak a terhesség, szülés alatt? Volt olyan kérdés, amit nem mertél feltenni? Volt olyan kérdés, amin esetleg nevetett az orvosod?
Bármit kérdeztem, sosem nevetett. Talán emiatt nem volt sosem olyan érzésem, hogy hülyeséget vagy cikis dolgot kérdeznék. Sógornőmtől már kérdeztem ilyet, babavárás kapcsán, (én a világ legidiótább kérdésének éreztem, de mint kiderült nem az), miszerint: kell-e itatni vízzel az újszülötteket? (Abból indultam ki, ha én szomjas leszek, ő miért ne lehetne?)
A védőnőmtől tervezem majd megkérdezni, hogy ennek a foglalkozásnak/hivatásnak mi a férfi megfelelője? (Csak ezt tényleg cikinek érzem, és még nem volt képem hozzá.)
Az elsőnél kérdeztem meg,hogy ilyenkor a méh ugye növekszik,de hogyan,úgy értem úgy ahogy van,hogy a méh tetején "marad" a petevezeték-petefészek,vagy mint egy rosszul gyártott lufi,hogy van hogy nem egyenletesen lehet felfújni?
Életem leghülyébb kérdése volt,de érdekelt :-D A doki persze sík hülyének nézett... bár tényleg nem csodálkozom... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!