Lehet problémánk abból, ha a védőnő a családlátogatásnál háborús állapotokat talál felújítás miatt?
Figyu, akkor görcsölj ezen, ha szept is olyan háborús övezet lesz a lakás, hogy még be is szorul a hasad a doboz hegyek között, akkor görcsölj csak-
A baba haza fog menni, nyugi:) És sztem látott már pár "kapkodó" családot, akik azt számolták, hogy na most már szárad-szellőzik, és még nem a fugázás közben szül meg az asszony.
Védőnő vagyok.
Ne aggódj, ebből nincs probléma. Előírás, h mikor kell látogatni. Nem fog negatív véleményt adni a védőnő, de le fogja írni, h a lakás felújítás alatt van. Ezen nem fog akadékoskodni, esetleg akkor, ha szülés előtt héten is háborús övezetet talál.
Kellemes babavárást, és ne aggódj a védőnő miatt.
Én januárra várom, és a babaszobát csak dec. környékén kezdjük majd kialakítani. Addig nálunk semmit nem talál...
Meg se fordult a fejemben, hogy gond lehet...
Ne aggódj, október még nagyon-nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!