Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Most ilyenkor mi van/lesz?

Most ilyenkor mi van/lesz?

Figyelt kérdés
Mi van olyankor ha 15 hetessen vizsgál meg a doki, mert nem tudtam hogy időpontot kell itt kérni? Első terhességnél nem itt kezdtem és ahova jártam oda nem kellett időpont! Múlthét pénteken kértem időpontot. Ott mondta az aszinsztens hogy kell kérnem időpontot mert nem a nőgyógyászaton állapitják meg hanem az ambulancián! Ott a nő nem kérdezte meg hogy minek szeretnék kérni és adott 3 héttel későbbre! A doki lefog b.szni érte hogy ilyen későn megyek? Amugy voltunk a 10.héten is mert azt hittem rendel már az a doki aki császározott de nem jött még vissza Németországból igy máshoz kell járnom.
2013. jún. 18. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ha eddig semmi panaszod nem volt, nem veszélyes. DE mi a helyzet a 12. heti ultrahanggal? Arra sem mentetek el máshová? Ezer helyen meg lehet csináltatni. Elég fontos szűrés!
2013. jún. 18. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Sopronba csak a kórház van! Meg a magánrendelések amire sajnos nem tudunk pénzt kiadni. Máshova meg hova mennék?
2013. jún. 18. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérj Új időpontot arra hivatkozva, hogy terhes vagy. És kérj időpontot a 12. heti ultrahangra, mert azt a 15 héten már hiába csináltatod meg, nem azt mutatja, amit a 12. héten kellett volna.
2013. jún. 18. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:

SZTK-s orvosoknál általában elég kivárni a sorodat, kérdezd meg az asszisztenst, ha nem kérsz időpontot, rendben van-e, hogy elmész mondjuk jövőhéten és megvárod, amíg sorra kerülsz? vagy legyen kedves segíteni, mert ideje a 12. heti szűrésnek. nem hiszem, hogy elhajtanának, max. kicsit húzza a száját:)

illetve, ha ez nem jön össze, menj el magán orvoshoz, legalább az elején egyszer, az csak belefér, nézzék meg a 12. hetit.

2013. jún. 19. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A 12. Heti uh nagyon fontos, mert ott állapítják meg a terhesség korát, nézik a tarkóredőt, orrcsontot. A 12. Héttől már nagyon eltérően fejlődnek a magzatok, úgyhogy azt ne hagyd ki!
2013. jún. 19. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem hiába nem jött meg,hiába a pozitív teszt, a doki szerint nem voltam terhes. El kellett mennem máshova, ahol kiderült, 14 hetes vagyok. Szóval nekem is kimaradt a 12hetes UH. Nyugi! Kérj újra időpontot, csak mondd el, hogy a terhesség miatt kéred! És nekem sincs kórház, csak 2 órás utazásra innen, úgyhogy megértelek!
2013. jún. 19. 16:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajna már nem kell mennem sehova! ;(
2013. jún. 19. 16:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom!
2013. jún. 19. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi ;(
2013. jún. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!